John Rambo

Rambo
2008
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77271
6,0 18 krytyków
John Rambo
powrót do forum filmu John Rambo

Stalone znakomicie zakończył serie,Rambo po wszystkich walkach wraca do rodzinnej miejscowości,wyglądało to tak że rambo wreszcie odnajdzie spokój.
A cały film John Rambo był naprawde dobry szkoda tylko że taki krótki
nie nudzi ani na moment jak dla mnie 9/10

ocenił(a) film na 5
mag20

no chłopie niezupełnie zakończył bo ....W jednym z ostatnich wywiadów Sylvester Stallone przyznał, że już rozpoczął prace nad scenariuszem piątej części "Rambo". Jeśli wierzyć jego słowom, fani mogą spodziewać się czegoś zupełnie innego w nowym filmie.

- To z całą pewnością nie będzie film wojenny - mówi Stallone. Nie chce jednak ujawnić o czym dokładnie będzie opowiadał kolejny film o Rambo. Twierdzi, że chce trochę poeksperymentować z gatunkami i samym bohaterem.
Tagże to jeszcze nie koniec.....

emm79

czyżby John Rambo:love story?:) Sylwek świetnie zakończył serie myśle że na tym powinien poprzestać! Chociaż wreszcie zaczyna być doceniany ,robi dobre filmy (wreszcie), może mu sie uda:)

ocenił(a) film na 8
mumin666_2

Piąta częśc jest według mnie zupełnie niepotrzebna, poza tym o czym niby miałaby być ?

ocenił(a) film na 9
Dirty

Piąta częsć bedzie największą porażką całej serii

ocenił(a) film na 7
mag20

Zobaczymy... ja na ten przykład myślałem, że część czwarta będzie ssać, a mile mnie zaskoczyła.

Kelu

W piątej części John przeprowadzi szturm na ul. wspólnej ramie w ramie z Ryśkiem z klanu.. A tak na poważnie to ja nie mam nic przeciwko 5 cz.
Lubię tą serię i tyle:)"John R." dał radę !!!