John Rambo

Rambo
2008
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77271
6,0 18 krytyków
John Rambo
powrót do forum filmu John Rambo

Żałosne...

użytkownik usunięty

obejrzalam ten film tylko dlatego, ze moj brat jest fanem calej tej bezmozgowej serii...tragedia :/ pomijam fakt, ze Pan Sylvester jest juz za stary do tego typu produkcji...scenarzysta ma chyba jakies uprzedzenia i tak naprawde po przyjrzeniu sie temu filmu mozna dojsc do wniosku ze nie ma sensu...nie ma...nie ma...daje 1 :P

moglas w ogole tego filmu nie ogladac,ten film zostal stworzony tylko dla fanow serii,a nie dla takich jak ty,a sensu nie ma twoja wypowiedz

Bzdura, fakt nie ma sensu nawet myśleć...to może byś doszedł do wniosku,że (pomijając część 2 i 3) ten film ma jakby drugie dno,nie jest ono jakieś super głębokie,ale też te filmy Rambo Pierwsza Krew i John Rambo nie opowiadają o niczym

Nie wiem co ma znaczyć ta część wypowiedzi "daje 1 :P"?Żeby sprowokować?Jeśli tak to Ci się udało, ale nic poza tym,żeby ocenić coś na 1 trzeba dać poważne argumenty a nie takie wsciu bździu w Twoim wykonaniu...

poskarż sie mamie

ocenił(a) film na 8
vmiepri

filmy sa robione dla ludzi nie dla fanow.Zeby robili tylko dla fanow to by sie im nie opylalo dupy ruszyc.KOles moze nie byc fanem a film mu sie spodoba i na odwrot.Tak samo jest z adaptacjami komiksow.To tylko kwestia gustu jednym sie podoba innym sie nie podoba ale jezeli sie oglada film taki jak rambo to nalezy miec swiadomosc ze jest to film akcji.Jezeli taka dziewczynka ocenia ramba na 1/10 gdzie akcji jest duzo to znaczy ze zadny film z tej polki jej sie nie podoba.Wiec pytanie:po co wogole obejrzala ten film?Lepiej bylo obejrzec "śmierć w wenecji" o "facenie w łódce":)a nie ujawniac karłowatosc swojego gustu filmowego.Film sie oglada kategoriami np ogldam komedie i oceniam ile komedii jest w tej komedii, ogladam akcje oceniam ile akcji jest w tym filmie akcji, a nie wg swoich widzimisie.Rambom nie mozna zarzucic brak akcji bo to nie film gdzie trzeba rozkminiac kto zabil, czy Hose Luis jest bratem Milagros i innych zawiłosci.Akcja sie dzieje jest ciag wydarzen i tak ma byc.Taki jest Rambo.

Sama jesteś żałosna. Moja laska dokładnie wiedziała czego można od tego filmu oczekiwać i nie poszła do kina. Ja natomiast zobaczyłem dokładnie to czego się spodziewałem i jestem zadowolony.

ocenił(a) film na 10

składam kondolencje i współczuje brata, który torturuję Cię w tak wyrafinowany i perfidny sposób:D

Jeżeli byłaś negatywnie nastawiona przed filmem,a ponadto nie lubisz gatunku, to niedziwne, że miałaś odczucia takie a nie inne. Lepiej powiedz, jak się podobało bratu:D