John Rambo

Rambo
2008
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77271
6,0 18 krytyków
John Rambo
powrót do forum filmu John Rambo

Niesamowicie realistycznie zrealizowane, brutalne sceny, które często zapierają dech drastycznością.
Rambo choć nie pokazuje klaty (pewnie z racji wieku;) ) jak zwykle nie pokonany, czego chcieć więcej??
Można się przyczepić do fabuły jedynie, bo faktycznie nie jest jakaś poetycka, no ale czy w którejś części Rambo poza Pierwszą Krwią mamy doczynienia z filem "natchnionym"? wszędzie chodzi głownie o to by John uratował nie winnych i to tutaj dostajemy. Poza tym pomysł na fabułę jest bardzo rzeczywisty, realny, przyziemny, przez co mniej czy więcej ciekawy.

Polecam! obejrzeć choć zaznaczam ze jest bardzo drastyczny, najbrutalniejsza część.

PadreTovaros

Zgadzam sie w 100%. Przymierzając sie do obejrzenia "Johna Rambo" wiedziałem że Rambo to:
1. Sly Stallone i jego muły :)
2. Duzooooooooo wybuchów i krwi
3. Przemoc, masakra, brutalność
4. Char. uzbrojenie np. łuk
5. Przyziemna fabuła i akcja tocząca się na wojnie.

Film mnie nie zawiódł a nawet zachwycił poziomem brutalności (oooo hell yeah <lol>). 7/10. Rozrywka dla twardzieli.

Jednym słowem: Rambo - i wszystko jasne :)

mkfanh

Brutalny jak cholera, nie spodziewałem się w sumie tego ;) Rambo 4 nie nieliczny z tych filmów na które czekam w każdym roku ;)

użytkownik usunięty
PadreTovaros

Rzeczywiscie najbardziej brutalna czesc. Troche mnie zaskoczylo jak pokazali zolnierzy ktorzy rozprawiali sie z kobietami i dzieciakami. W malo ktorym filmie mozna takie sceny zobaczec.

ocenił(a) film na 8
PadreTovaros

Największa wada tego filmu to że jest za krótki. Spokojnie z 20 minut mogli by go wydłużyć bo akcja z początku troche się ciągnęła. Ogólnie dobre brutalne kino akcji. Też dałem 8/10.