mój boże żartujesz chyba,Rambo nie ma prawa się się sprawdzić "w tych czasach", Sylwek ma opouchliznę nie wiem z czego wynikającą:)
a poza tym stare chwyty nie działają na "nowych" odbiorców"
żenujący film
Własnie film jest adresowany do tych "duzych małych" chlopcow ;) i oni własnie z miła ochota pojda na ten film,reszta niech zostanie w domu po co potem zasmiecac strony teskstami w stylu Numisa i innych :|
Złamię swoją zasadę i się wypowiem. Co wy macie do tego filmu? Uważąm, że jest na prawdę rewelacyjny... Porusza ważny temat, jakim jest wojna w Birmie i stara się zwrócić uwagę "wielkich głów" na ten problem. A to,że Sylwek jest już stary, niczemu nie szkodzi. Film może i przesadzony z ilością przemocy, ale ta przemoc czemuś służy... Służy ukazaniu brutalności pieprzonych junt birmańskich. Sam film ma u mnie 9/10 i jest jednym z fajniejszych w tym roku.
te "stare chwyty" o ktorych mowisz,nie maja działac na "nowych odbiorcow" ten film został stworzony tylko i wyłacznie dla fanow Rambo,ktorzy wiedza o co chodzi w tym filmie,a ci ktorzy nie znaja Rambo lub go nie lubia,nie powinni ogladac tego filmu
niestety obejrzałam, nie jestem FANKĄ rambo, ale mam takie nieodparte wrażenie,że ten film powstał na siłe
wcześniejsze "Rambo" oglądałam z zapartym tchem
Wczesniejsze czesci ogladalismy bedac na ogol duzo mlodsi - stad jak mysle intensywniejszy odbior.. Teraz troche inaczej na to patrzymy, chociaz jako film-rozrywka najnowszy Rambo spelnia swoja role.
założę się że z miejsca postawiłas film na przegranej pozycji... a czego sie spodziwac po takim filmie wiadomo, mi bardzo sie podobal i polecam, zreszta Rambo to kino dla facetów , nie widzialem dziewczyny która by lubiła takie filmy :P