John Rambo

Rambo
2008
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77271
6,0 18 krytyków
John Rambo
powrót do forum filmu John Rambo

Bo tyle trwa film nie licząc napisów...

jimmyxyz

Mam dokładnie ten sam zarzut! Tym bardziej że to niespodziewanie dobre kino(większość w tym ja spodziewała się gniota) i czas trwania psuje obraz całości.

jimmyxyz

Myśle, zę to samo odczucie ma 90% osób które obejrzało ten film ;\ Zdecydowanie były wątki, ktore można było rozwinąć oraz sceny kóre można było poszerzyć kolejnymi ujęciami. Boli to jeszcze bardziej gdy ktoś spodziewał się gniota a zaskoczony obejrzał nienajgorsze kino.

ocenił(a) film na 7
Spioch

Teraz w ogóle panuje taka tendencja, wiadomo - kasa, kasa, kasa! Szkoda, bo faktycznie przydałoby się parę scen więcej i to niekoniecznie musiałaby być sceny akcji. Bardzo się zdziwiłem, że film trwał tak krótko.

jimmyxyz

Wydali na niego $50 milionów a na dzień dzisiejszy zarobili marne $67,324,201 na całym świecie.

Zajebisty_Spojrzeniem

marne? ten film ma kategorie R i młodziez ktora nabija kase szajsom pg-13 nie pojdzie na ten film,wiec zysk bedzie mniejszy

cinas91

Tutaj się zgodzę .. film nie był nastawiony na kase .. Tylko na ujawnienie pewnych spraw takie jakie są .. czyli krwawe i brutalne .. Pokazali odpadające kończyny a nie tylko dym z gnata i ciało na ziemi .. A co tyczy się fabuły to myślę że JOHN godnie opuścił showbiznes

jimmyxyz

faktycznie film był krótki ale bardzo dobry moim zdaniem najlepsza część dobre efekty,no i oczywiście rambo!ja go oceniłem na 8/10

ocenił(a) film na 8
retsq

czas trrrrwania sie zwieksza juz mamy 91 minut <lol> czyżby reżyserowi przypomnialo sie o zagubionym fragmencie..?

oczywiscie taki żenujacy żart.

ocenił(a) film na 10
jimmyxyz

moze sam film krotki i pozostawia pewien niedosyt .. ale jedno trzeba przyznac .. Sly tak jak z rockym tak i z rambo godnie sie pozegnal ... skonczyla sie pewna era ... Na koncu filmu Rambo wraca do domu ... i mysle ze nic wiecej nie trzeba mowic ... Po prostu dopelnienie tego co bylo ... Szkoda tylko ze Richard Crenna nie mogl zagrac w tej ostatniej czesci ... choc watki z poprzednich czesci z jego udzialem zostaly wstawione ..

Rambo i Rocky ... dwaj bohaterowie, ktorzy pozegnali sie z hollywood, ale ktorych zawsze bedziemy mieli w pamieci.
Peace
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
WooYownik

I miejmy nadzieję, że za parę lat nie przypomni sobie o Rambo jakiś nieszczęsny McG, czy inny Sam Raimi kręcąc sequela i profanując legendę jak to się już stało choćby z "Obcym", "Predatorem" i "Terminatorem"...

jimmyxyz

Teraz to mnie poważnie nastraszyłeś hehe