John Rambo

Rambo
2008
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77271
6,0 18 krytyków
John Rambo
powrót do forum filmu John Rambo

Kto to tłumaczył i kto wziął za to pieniądze?? Jak można tak przetłumaczyć tekst "Zabijanie jest tak proste jak oddychanie" na "Zabijam bez mrugnięcia okiem", no jak? I to w wersji kinowej!

Druga kwestia, której się obawiałem bardzo idąc do kina, gdyż jest fanem filmu i nie znoszę, kiedy ktoś zakłóca mi seans. Ludzie... Jeśli chcecie jeść, szeleścić papierkami i chrumkać popcorn i inne groszki pod uchem to to nie jest film, ani miejsce dla was. Wybierzcie się do Mc Donalda, albo baru mlecznego, ale nie do kina!
Specjalnie kupiłem bilet na godzinę 21:40 w Multikinie, żeby ludzi było jak najmniej. Obok mnie usiadła jakaś para, a dziewczyna od samego początku ostentacyjnie mi chrumkała z otwarta buzia popcorn. Jak zauważyłem jak dużo im go zostało, wiedziałem, ze zmarnuje sobie seans i zmarnowałem. Po kilkudziesięciu minutach nie wytrzymałem i zwróciłem uwagę, czy nie może jeść tego popcornu z zamknięta buzia, bo mnie irytuje, na co rzekła, że siedzę na jej miejscu i będę to znosił. Pokazałem jej bilet, ze nie ma racji. Zaczęła sie wykłócać, ze owszem numer miejsca sie zgadza, ale rząd nie ten. Spytałem wiec dla pewności dziewczyny po drugiej mojej stronie i przyznała MI racje, ze siedzę w dobrym rzędzie. Zanim zdążyłem sie odwrócić żeby przekazać to nowinę śwince CHRUMP, już wiedziała, że walnęła gapę i coś tam jeszcze od siebie zaczęła mówić. Nie dość, ze siedziała nie na swoim miejscu (powinna rząd za mną), to jeszcze bezczelnie mi uprzykrzała seans. Ludzie, trochę kultury!

ocenił(a) film na 6
markac

Przepraszam za błędy, ale miałem autokorektę włączoną i dziwolągi powychodziły, a edycji brak...

użytkownik usunięty
markac

"Specjalnie kupiłem bilet na godzinę 21:40 w Multikinie, żeby ludzi było jak najmniej"

Było mało ludzi? To mogłeś się przesiąść :P Niestety ale do niektórych przemówić się po prostu nie da.

markac

Zadzwoń do Rambo. On sprawę szybko załatwi :).

ocenił(a) film na 7
Master_of_Disaster

Wlasnie Rambo sszybko sparwę by załatwił sowja maczetęą laske by potraktował i byłby spokój. :)

Poza tym proponuję, zebys chodził raczej na poranne seanse. Wtedy sale są pusciutkie i nie ma zadnego popcornu. O 21.40 w weekendy to jest dośc tłoczno i najgorsza chołota się schodzi.

ocenił(a) film na 6
markac

Rano człowiek ciężko pracuje na bilet, a taka laska przyjdzie z chłopakiem i ma gratis :) Jak tylko będzie się miało swój kąt, to kupię kino domowe Full HD i będę miał gdzieś jakieś tam kino. A może jestem po prostu przewrażliwiony i nie nadaje się do ludzi... Wszystko mnie irytuje.

ocenił(a) film na 10
markac

ale czy w tym swoim domowym HD kinie bedziesz miał premiery równolegle co w tych zwykłych kinach?:D kino domowe wykorzystałbym raczej na komedie romantyczne z koleżankami:D

ocenił(a) film na 6
markac

Pamiętam jak jechałem pociągiem na trasie Poznań - Warszawa z kobietą, która dosiadając się do przedziału, który ja wybrałem jako pierwszy zresztą... :) i rozłupywała orzeszki włoskie przez parędziesiąt minut. Myślicie, że zostawiłem to bez echa? Ja zmęczony po imprezie Stadium of Sound i jeszcze mam słuchać tego czegoś, powiedziałem NIE! :) I spytałem, ile jeszcze kilogramów zostało jej orzeszków :P Na szczęście pani okazała się wyrozumiała i skończyła "posiłek". Czy ja powinienem się leczyć? Czy jestem starym zgredem, czy po prostu mam prawo wygodnie podróżować i oglądać film? Chyba przypomniał mi sie aktor z filmu Dzień Świra he, może jestem do niego podobny.

ocenił(a) film na 10
markac

Treba było wyjąć łuk do głowy i wydeklamować "Eat pocorn and die for something, or live for nothing. Your call!" . Ale czy nie wygodniej było się przesiąść skoro było mało ludzi?;)

ocenił(a) film na 9
Agent_Orange

Wątpię aby zrozumiała, skoro nie potrafiła usiąść w odpowiednim rzędzie i na odpowiednim miejscu...

ocenił(a) film na 9
markac

Hahaha błagam, jak chciałeś żeby ludzi było jak najmniej w kinie, to powinieneś iść na 9-10 ;d Co do świnki chrump, jak zauważyli koledzy wyżej, należało zadzwonić po Johna R. A tak poza tym to jak film się podobał? xD

violettek

A podobał się!!! Jak już pewnie pisałem w innym wątku w zupełności spełnił moje pokładane w nim oczekiwania!!! Świetna, bezstresowa rozrywka :)

Polecam !!!!!! :)))))

ocenił(a) film na 9
Krotos

Oj, jeszcze ktoś z tych 95% to przeczyta i polecą wyzwiska :P

ocenił(a) film na 9
violettek

Na pój post wyżej proszę nie zwracać uwagi - pomyliłam fora ^^. Co to Johna R. - w takim razie wybiorę się do kina :) I zobaczymy jak to będzie z kulturą i chrumkaniem w moich stronach ;) Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 7
markac

Ja tez nie znosze jak ktos wpierdziela jakies chrupki, orzeszki i rozne ciulstwa i to masz wrazenie ze geby na zlosc Tobie nie zamyka!!!!!!!szlag mnie trafia. I te komentarze glupie podczas filmu, jakies bla bla hahaa normalnie otwieralbym glowy takim delikwentom !!!!!

markac

powinni zrobic specjalne "przedzialy"( tak jak w pociagach- dla palacych i nie palacych), w ktorych wszystkie świnie moglyby zrec popcorn i siorbac cole...

ocenił(a) film na 10
bartekd

salę dla chamstwa z , taki mały chlewik;)

Agent_Orange

Hoho chyba dobrze, że nie lubię popcornu hehe, mnie to wkur@$&^ą ludzie ciągle grzebiący w telefonach podczas seansu, szczególnie na "ciemnych" scenach. Trzeba zawołać Rambo żeby zrobił porządek hłehłe