John Rambo

Rambo
2008
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77271
6,0 18 krytyków
John Rambo
powrót do forum filmu John Rambo

Jestem Rambo....

ocenił(a) film na 3

Jestem amerykańskim bohaterem! Jestem cierpiący! Umrę dla zasad! Wracaj do domu maleńka! Pożałujesz, złamałeś prawa człowieka! By ludzie mogli być wolni i równi, by nad całym światem łopotała flaga sprawiedliwości i wolności....

Fajna rzeźnia i tyle...to jedyne co przyciąga w tym filmie...
Fabuła dno, gra dno, sceneria dno, pomysł dno, on dno, napisy końcowe dno, napisy początkowe dno, kształt płyty na jakiej to wydadzą dno...

Rambo to emo....

Borg_2

uahahahahahah 17z20 całkowicie popieram! "Fajna rzeźnia i tyle..." <-wszystko co daje nam Rambo, czyli dla mnie niewiele. Szit dobry wyłącznie do piwa (żeby człowiek się pośmiać mógł). ;)

Cinoslaw

Nie gadaj, że śmiałeś się podczas oglądania tego filmu?
Rambo dobrze pokazał realia panujące na terenach Birmy. Rządy w tym kraju sprawowane są przez wojskowych(istna dyktatura), prawa człowieka są notorycznie łamane,ludności jest zastraszana itd.! Podobna sytuacja jest w Chinach. :)
Zgadzam się, że Rambo to krwawa rzeźnia, ale oprócz tego to również materiał ukazujący prawdę o naszym świecie :) ehheee (nie serio tak uważam).
minusy to - Stallone ma już swoje lata i już nie wygląda:), strasznie krótki film, akcja ze snajperą (jak ci birmańscy żołnierze mogli odlecieć po strzale to nie mam pojęcia)
plusy to - całą reszta i ten tekst : "Live for nothing... or die for something"
8/10 Czapki z głów panowie!