John Rambo

Rambo
2008
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77271
6,0 18 krytyków
John Rambo
powrót do forum filmu John Rambo

Jak ja lubię, jak ktoś mi pisze bzdety, że ten film jest kiepski. To jeden z najlepszych filmów akcji jakie widziałem!! Jest godny miana prawdziwego, męskiego kina. A jak ktoś jest lalusiem, i nie lubi krwi tylko sobie ogląda filmy typu "LEjdis" to niech się nie wpisuje!!

stahov

łaahahahah jaki top..spadłem z krzesła....

Spioch

:) no top jest taki, jaki jest top parę postów niżej "nieco blisko dna...3/10". Mój top to małą polemika ;)

ocenił(a) film na 2
stahov

Nieźle się ten "top" rozpisał... Pewnie zajęło ci to tyle czasu, co wymyślenie Rambo IV. Albo i dłużej.

ARM_y

Cóż, może dlatego, że nie jest kontrowersyjny i mnie nikt nie jedzie, za to że bzdury piszę. Jakbym napisał taki bubel, że dla Rambo IV daję 3/10 to od razu wrzawa się podnosi.
Jak tak ci się nie podoba Rambo IV to po prostu się nim nie interesuj i nie trać czasu na wpisywanie się na forach.
Jak dla mnie John Rambo jest kapitalnym filmem akcji w swoim gatunku i dobrym zieńczeniem serii o Rambo. Co więcej, tchnie czymś nowym w swoim starym stylu i dobrze mu z tym. Jak dla mnie ma wielki plus za realizm, którego nie można mu odmówić. Serio, kiedy siadałem do obejrzenia filmu miałem duże obawy, że to będzie gniot - ale bardzo mile się zaskoczyłem - film jest naprawdę świetny i nie ma co do tego dwóch zdań.

A teraz chłoptasiu wracaj do swojego cudownego topu i broń się przed ostrzałem krytyki całego Filmwebu, bo z tego co widzę niewielu masz sojuszników. Rambo IV jest na takich jak Ty za dobry!

ocenił(a) film na 2
stahov

"Jakbym napisał taki bubel, że dla Rambo IV daję 3/10 to od razu wrzawa się podnosi. "

To jest chamskie z Twojej strony.

"Jak tak ci się nie podoba Rambo IV to po prostu się nim nie interesuj i nie trać czasu na wpisywanie się na forach. "

Mam do tego prawo i Ty mi go nie odbierzesz.

"A teraz chłoptasiu wracaj do swojego cudownego topu i broń się przed ostrzałem krytyki całego Filmwebu"

CAŁEGO Filmwebu... Skromny chłoptaś jesteś.

"...bo z tego co widzę niewielu masz sojuszników"

Obejrzeli gówno i szkoda im czasu na rozpisywanie się o nim.

"Rambo IV jest na takich jak Ty za dobry!"

Jest za głupi.

ARM_y

Chamskie z mojej strony? Uważam, że Twój topic to bubel i kropka. Wolność w Internecie jak to mawiają. A może powiesz mi, że to nieprawda? Równie dobrze mogę napisać przy "Liście Schindlera" w topicu, że to beznadziejny, nudny i płaski film o niczym ważnym i też mam gwarantowaną publikę. Ty piszesz, że John Rambo to 3/10 i ciach - jak w zegarku.

A do pisania po forach masz prawo i na pewno ci go nie odbiorę - nie boj się o to. Ale przynajmniej ty nie odbierzesz mi prawa krytykowania ciebie. Zwlaszcza ze uwazasz film za "gowno" a pisanie jako czynność na którą "szkoda czasu" (twoje wlasne slowa). Widać czasu masz wiele (ergo wnioskuje, że ci sie nudzi tak w domu przy kompie).

"całego Filmwebu" jest celową hiperbolą, żeby ci pokazać jak bardzo jesteś w mniejszości.

A Rambo jest na ciebie za dobry. Głupi nie jest - jest prosty. I bardzo dobrze, bo większość filmow akcji wspólczesnych jest zbyt skomplikowana i przez to przekombinowana i nudna. Rambo jest prosty - siadasz w kinie, masz mega rzeznie i wychodzisz, wiedząc dokłądnie na co poszła każda złotówka z ceny twojego biletu.

ot co

ocenił(a) film na 2
stahov

A czy ja Tobie odbieram prawo? Piszę swoją, Ty piszesz swoje i przy odrobinie kultury osobistej wszyscy zadowoleni.

""całego Filmwebu" jest celową hiperbolą, żeby ci pokazać jak bardzo jesteś w mniejszości. "

Nie bądź pewny siebie w tej kwestii, bo mówisz w tej chwili za kogoś. Reszta po prostu nie ma ochoty pisać o filmie, w którym nie zobaczyli nic ponad normę. Tu pisze większość, którym się on spodobał i to napisali. Część z tych, którym się nie podobał zakończyła przygodę z Rambo na napisach końcowych.

"większość filmow akcji wspólczesnych jest zbyt skomplikowana"

Nie do końca sie zgodzę ;). Nikt się w nich nie sili na komplikację a jeśli już to jak napisałeś - przekombinowują.

ocenił(a) film na 2
stahov

I jeszcze jedno; piszesz, że topic bubel, bo ci sie nie spodobał. Skoro piszesz o wolności w Internecie to zaprzeczasz sam sobie.

ocenił(a) film na 10
ARM_y

ARM-y >>>>>> koleś to kretyn..............

ocenił(a) film na 10
stahov

No w zasadzie dochodze do paru wnioskow
Rambo IV dla fanow 10/10
JAk nie jestes fanem odejmij 2 punkty
jak jestes kobieta odejmij 2 punkty
jak brzydzisz sie krwi odejmij 2 punkty
jak lubisz robic zadymy w topikach i trolic odejmij 2 punkty
jak nie zrozumiales filmu, jego tresci prawdziwej, przeslania lub cos w ogole innego Tobie drogi widzu nie przypadlo do gustu w tym filmie odejmij jeden punkt, lub nawet 2 albo od razu 3 co by film za duzej oceny nie mial.

ocenił(a) film na 8
stahov

No i właśnie - bo to nie miał być film intelektualny (a wręcz przeciwnie). No... niekiedy jednak widać rękę Stallone'a: "Go home." <--cięta riposta na wszystko. ;P

Poza paroma tekstami i wzniosłymi pewnymi scenami, a także szczyptą braku realizmu jest naprawdę nieźle (w gatunku super).