John Rambo

Rambo
2008
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77272
6,0 18 krytyków
John Rambo
powrót do forum filmu John Rambo

Czy ostatni prawdziwi hollywoodzcy bohaterowie kina akcji narodzili się w latach osiemdziesiątych???????Ani cykl "Mission Imposible" ani trylogia "Bournea" nie zyskały tak wysokiej popkulturowej rangi o próbach wylansowania ekranowych osiłków w rodzaju Van Disela lepiej milczeć. Co się stanie z kinem akcji gdy zabraknie Rambo, Rocky, czy Indiany Jonesa????????????????????

ocenił(a) film na 10
Edward_D__Woood

dokładnie, Rambo to klasyka, i nowsi herosi raczej nie osiągną już takiego statusu kultowej postaci jak nasz superżołnierz:)

Agent_Orange

bo Ci nowy to jakiś nowy stylko pedało-metro-homo-niewiadomo. I są byle jacy, przeważnie młodzi nieudacznicy, którzy nagle mają moce itd. itp. nie są wyraźiści i nie mają tego czego brakuje mi w tych nowych filmach.

brakuje mi MADAFAKIII :D:D:D Kurde oglądałem ostatnio Prawdziwe kłamstwa z Arnoldem i JAmie Lee Curtis. K.ur.wa klasyka, nie jakiś pitu pitu ,ale popas na całego. taki filmów brakuje. Pokładam nadzieje w nowym Indanie Jonsie bo zwiastun prezentuja dobrą akcje humor i klimat. I jak nie przesrają fabuły to będzie dobry film.

ocenił(a) film na 6
Redgard

Na mnie zrobiła wrażenie Szklana Pułapka 4.0. Kino nastawione totalnie na rozrywkę, bez refleksji nad tym co możliwe bardziej, co mniej itd. Sama akcja, dla rozrywki. W połączeniu z ciekawym poczuciem humoru, a właściwie autoironią dało świetny efekt. Filmy są różne, różne potrzeby, więc i takich filmów dla "odmóżdżenia" również nam potrzeba :)

Dawidt

no właśnie szklana pułapka oczywiście też:) kurcze to są niepowtarzalne filmy i nie wiadomo czy komuś kiedyś uda się to przebić :)

ocenił(a) film na 10
Dawidt

dokładnie, czasem lubię opuścić salę kinowa z szerokiem uśmiechem, bez cienia najmniejszej refleksji:D