John Rambo

Rambo
2008
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77272
6,0 18 krytyków
John Rambo
powrót do forum filmu John Rambo

Czego oczekiwałem idąc na Rambo.

Filozoficznych rozważań - NIE
Bezsensownego skomplikowania dialogów - NIE
Rozterek głównego bohatera - NIE
Miłości - NIE.
Akcji, strzelania, spektakularnych wybuchów - czyli prawdziwe olschoolowego kina akcji - 3x TAK.

Dla mnie film rewelacja. Był dokładnie taki jaki liczyłem, że będzie.Stallone przeciwstawił się trendom i nie zrobił zdziecinniałego filmu jak Willis pozwalając na Die Hard 4.

Jak mawia młodzież szacun panie Stallone - piękne zwieńczenie serii.

ocenił(a) film na 9
Luck

Zgadzam się z tobą w 100%.
Idąc do kina na film miałem dokładnie to samo podejście i film nie zawiódł moich oczekiwań.

Co do końcówki twojego posta: "piękne zwieńczenie serii" - chciałbym poinformować, że powstanie kolejna część Rambo.

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
_illusion_

ten topic ma moje blogoslawienstwo :D
szkoda ze film jest tak krotki

Luck

Zgadzam się z powyższym. W dupie mam wywody pseudointelektualistów iż jest to film płytki i nie ma w nim 30minutowych dialogów o "sensie zycia". Film miał spełnić zupełnie inną rolę a jego nieodłącznym elementem jest efekciarstwo w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Pod tym względem film niszczy wszystkie europejskie pseudoambitne produkcje.

ocenił(a) film na 8
Luck

widzę że wypowiadają się sami zwolennicy tego filmu...więc i ja jestem i zgadzam się z winampem że film trochę za krótki...

ocenił(a) film na 10
m_szymon

Dla mnie film rewelacyjny 10/10, Sylvek pokazał klasę .

John_Rambo

Zgadzam się z Tobą całkowicie film jest po prostu bezcenny:))))))))))10/10

ocenił(a) film na 10
Luck

wedlug mnie to naprawde dobry film, szczegolnie spodobaly mi sie widowiskowe efekty... nie wiedzialem, ze cialo moze rozleciec sie aż na tyle kawalkow... 10/10

cegal

Hoho cieszą mnie te wypowiedzi !!!! :))))

Rambo forevere:)

A na poważnie film spełnił pokładane w nim przeze mnie oczekiwania, czyli jest moim zdaniem godny polecenia.
Zapraszam do kin:)))

ocenił(a) film na 8
Luck

TAK TAK TAK , jasny komentarz wszystko wyjaśnia, zgadzam się w 100 %, miało być jak za starych dobrych czasów i tak właśnie było. Pozdrawiam

Jogi7777

Tylko dlaczego ludzie starają się dorobić jakąś ideologiczną,propagandową łatke do filmu...bo chyba im sie nudzi.

John Rambo to kino akcji,czysta rozrywka i tak wlasnie powinno się go odbierać,jesli ktos doszukuje się głebi to niech zostanie w domu...reszte zapraszam do kin ;)