John Rambo

Rambo
2008
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77271
6,0 18 krytyków
John Rambo
powrót do forum filmu John Rambo

Nie da się oglądać, żałosny film dla dzieci, dobrze, że nie straciłem kasy idąc na taką klapę do kina. Totalne zero, to w ogóle film nie jest. Tutaj wszystko jest komiczne, od głównego "aktora", przez efekty specjalne skończywszy na tym pseudoscenariuszu. Jeśli komuś się takie coś podoba to szczerze współczuję.

brandy_2

Imo jesteś denny! Szczerze powiedziawszy filmu nie widziałem ale ziomek mówił, że jest czymś więcej niż tylko idiotyczną strzelanką. Obraz podobno ukazuje prawdziwą wartość społeczną skrzywdzonych narodów przez państwa wolnorynkowe w tym oczywiście USA, a postać Johna jest swoistym przeniesieniem wolności i dobra na ekrany kin. Jak dla mnie każda cześć Rambo niosła za sobą przeogromny przekaz i gdy widz jest choć trochę mądrzejszy od puszki po knedlach dostrzeże to bez wątpienia. Uwielbiam te dzieciaki co komentują serie Rambo jako filmy bez przesłania.

brandy_2

Drone dobrze napisał odnośnie twojego komentarza. Ja od razu odniosłem wrażenie, że taki komentarz to tylko dziecko mogło napisać...

ocenił(a) film na 9
YourBestTime

Zgadzam się również !!! Ten koleś to kompletna pała...