John Rambo

Rambo
2008
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77272
6,0 18 krytyków
John Rambo
powrót do forum filmu John Rambo

film daje bardzo prawdziwy obraz tego jak wygląda ludobójstwo, takie brudne krwawe ludobójstwo. biblia zapowiada że w czasach ostatecznych taki właśnie los spotykać będzie chrześcijan na całym świecie. tutaj, na przykładzie jednej wioski każdy nawrócony do Chrystusa człowiek może przekonać się jak będzie wyglądał dzień gdy żołnierze pod sztandarem antychrysta wpadną do jego miasteczka/wsi. naprawdę mrozi krew w żyłach. sam film mimo iż zbyt krwawy jak na mój gust okazał się być zaskakująco dobry. dostałem więcej niż się spodziewałem i za to dziękuję panu stallone. tylko dla ludzi o mocnych nerwach (i żołądkach).

ocenił(a) film na 8
djedrys

mogą wpadać ci zolnierze- pewnie to będą Chinole,wszystko mi jedno i tak zyję z dnia na dzien jak Rambo.
Oglądając film nasunela mi sie myśl że Stallone nadaje sie idealnie do roli Conana...zreszta jest tam scena jak kuje maczetę,barbarzynca idealny.

ganz74

Widzę, że ogólnie opinie pozytywne - to dobrze bo planuję iść na ten film jak najszybciej do kina (niestety zajęcie nie pozwoliły mi na to jeszcze)
Już wcześniej czytałem jakby ta część była najbrutalniejszą z całej serii...