John Rambo

Rambo
2008
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77272
6,0 18 krytyków
John Rambo
powrót do forum filmu John Rambo

Dla mnie mnie filmy o Rambo sa kultowymi filmami przygodowymi i nic mu nie doriwna!!! S.Stallone pokazał ze mimo wieku moze tak wspaniale zagrac kolejna juz role Johna Rambo Bylem wczoraj na premierze filmu!!!
najlepsza ze wszystkich czesci !!!

lukaszmiloszewski

Rambo to czasy mojego dzieciństwa!!Film kultowy i nic ani nikt nie bedzie mi go obrzydzał!!

użytkownik usunięty
Yaro_16

Właśnie, popieram was. Nic nie zmieni mojego zdania na temat Rambo.

lukaszmiloszewski

To jest właśnie żałosny komentarz a jego kulminacją jest zdanie "najlepsza ze wszystkich części"

ocenił(a) film na 3
Spioch

nie chodzi o to czy kultowy czy nie. 1 to dobry nawet bardzo film, po 2 straciłem nadzieje na obejrzenie 3. i to po 2 i 3 zaczeły się te kawały o rambo.chciałem jeszcze powiedzieć że putin nigdy nie zginie z pamięci rosjan. PUTIN 4EVER

Ryunosuke

po co ta słaba filozofia w twoim wydaniu, skocz obejrzeć "klan" poprawisz se humor!!

ocenił(a) film na 3
Yaro_16

ale żul

ocenił(a) film na 10
lukaszmiloszewski

dla mnie bardziej akcji niz przygodowymi, i są jednymi z najlepszych w swoim gatunku!

Agent_Orange

ale czego panowie oczekiwać, jeśli na ten forum wpadają małolaty do 13 lat i udają herosów i mistrzów kina. John Rambo to nie film dla popcorniarzy tylko dla fanów, sam Sly powiedział, że chce go zrobić dla fanów i wali go krytyka ludzi nie zainteresowanych. To są rzeczy kultowe tak jak Yattamany, Daimos czy Tsubasa. Nikt tego w młodości nie oglądał nie zrozumie istory tych rzeczy. A sam film jest bardzo dobry. Wręcz powiem, że jest to na razie najlepszy film jaki poszedł od początku roku w kinach i na którym nie żałuje, że byłem. W porównaniu do tego gówna Jum.perów i innych takich.

ocenił(a) film na 9
Redgard

Rambo jest nie do pobicia! Film jest bardzo dobry a dla fanów Rambo to pozycja obowiązkowa. Oczekiwalem wartkiej akcji no i taka była.
9/10.