Dla mnie mnie filmy o Rambo sa kultowymi filmami przygodowymi i nic mu nie doriwna!!! S.Stallone pokazał ze mimo wieku moze tak wspaniale zagrac kolejna juz role Johna Rambo Bylem wczoraj na premierze filmu!!!
najlepsza ze wszystkich czesci !!!
nie chodzi o to czy kultowy czy nie. 1 to dobry nawet bardzo film, po 2 straciłem nadzieje na obejrzenie 3. i to po 2 i 3 zaczeły się te kawały o rambo.chciałem jeszcze powiedzieć że putin nigdy nie zginie z pamięci rosjan. PUTIN 4EVER
dla mnie bardziej akcji niz przygodowymi, i są jednymi z najlepszych w swoim gatunku!
ale czego panowie oczekiwać, jeśli na ten forum wpadają małolaty do 13 lat i udają herosów i mistrzów kina. John Rambo to nie film dla popcorniarzy tylko dla fanów, sam Sly powiedział, że chce go zrobić dla fanów i wali go krytyka ludzi nie zainteresowanych. To są rzeczy kultowe tak jak Yattamany, Daimos czy Tsubasa. Nikt tego w młodości nie oglądał nie zrozumie istory tych rzeczy. A sam film jest bardzo dobry. Wręcz powiem, że jest to na razie najlepszy film jaki poszedł od początku roku w kinach i na którym nie żałuje, że byłem. W porównaniu do tego gówna Jum.perów i innych takich.