John Rambo

Rambo
2008
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77272
6,0 18 krytyków
John Rambo
powrót do forum filmu John Rambo

Bezsensowna krwawa jatka dla amatorów. Stallone chyba na starość dziadzieje.2\10. ta dwójka za to że niewielele mówił w filmie.{na szczęście zabrakło gadki o patriotyżmie}.

NAZNACZONY

Poczytaj o Birmie, o tym co wojsko birmańskie robi z Karenami i Szanami i dopiero zabierz głos. Razi Cię krwawa jatka? To po cholerę oglądałeś? Miałeś nadzieję że Rambo będzie bawił wnuki? Czy może przystanie do pacyfistów?

ocenił(a) film na 1
szach_ogan

to co mnie razi to przesada. to ze po strzale w głowe ta pęka niczym dojżały arbuz. kto to widział zeby po strzale ze snajperki ciało leciało 15 metrów w tył. Fabuła jest... to jest fabuła? dobrze że ktoś zrobił film o tym konflikcie ale 50 minut filmu to nuda a 15 latające flaki.

ocenił(a) film na 8
NAZNACZONY

Bez sensu jest to, co ty piszesz,a Amatorem to chyba ty jestes,jezeli oglądając filmy akcji oczekujesz większego przesłania...Nie mogę stwierdzić jakie ty preferujesz filmy i jak je oceniasz(Nie masz żadnych oddanych głosów na filmy),Lepiej być takim dziadkiem,jak w chwili obecnej Sylwek (kręcac dobre filmy),niż takim, który słucha Np.RYDZYKA(alleluja i do przodu!)-Chyba JEDNAK co do tego to SYLVESTER go posłuchał.hehe.Ps.Ty z tego filmu chyba więcej usłyszałeś niż zobaczyłeś...?

ocenił(a) film na 7
BlessedBlack

Nie denerwuj się blessed black, niektórym nie dogodzisz...

ocenił(a) film na 1
BlessedBlack

wbrew twoim spekulacjom obejżałem film i nie jestem takim co słucha rydzyka. raczej bardziej rambo by się przydał w rozgłośni radia maryja niż w birmie:) wyluzuj gościu jak kogoś krytykujesz

ocenił(a) film na 8
NAZNACZONY

Ależ, ynys-avallon.Wcale się nie denerwuje.Poprostu trzeba czasami coś od siebie dodać:).Właśnie zakończyłem po raz drugi ogladać Johna...i jestem wyluzowany(oby więcej takich bezsensownych krwawych jatek)dla ''amatorów''MOCNEGO kina. Pozdro.