John Rambo

Rambo
2008
6,8 77 tys. ocen
6,8 10 1 77271
6,0 18 krytyków
John Rambo
powrót do forum filmu John Rambo

za stary !!!

ocenił(a) film na 7

co to ma byc stallone 62 lata i gra johna rambo. powinni zrobiic w 4 czesci , ze na wozku jezdzi i do wszystkich strzela xD

ocenił(a) film na 9
Falco

A niektórzy powinni się nauczyć pisać po "polsku", a nie po "pokemońsku"...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
salomax5

widzę salomax, że Sylwek to twój idol, hahaha. i cóż się tak bulwersujesz?

Okrutny_Kot

popieram tego gościa salomaxa ja też jestem idolem sylwestra stallone!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
szakal38

Również jestem fanem Sylvestra Stallone. Mam pytanie do założyciela tematu: Widziałeś w ogóle ten film?

John_Rambo

ale przecież koleś zazartował sobie, a wy sie podniecacie jakby wam ojca obraził. no ludzie, co wy? nie da sie ukryć że Stalonne w tym filmie wygląda naprawdę staro. ale jak ktoś jest ślepy to tego nie widzi.

ocenił(a) film na 10
Okrutny_Kot

Trudno aby w wieku 62 lat wyglądał jak w części pierwszej. Chodzi o to, że wiek nie przeszkadza mu w graniu Rambo, wciąż na dobrą kondycję.

ocenił(a) film na 7
John_Rambo

widziałem ten film i nietrudno zauważyć , że nie stworzył nic wielkiego. Kolejna zwykła strzelanka. a co do salomax5 ... to naucz się kultury dzieciaku, idz sie lepiej pomodl do stallone'a jak jestes jego takim wielkim fanem

użytkownik usunięty
szakal38

LOL

A czym tak Sylwkowi zaimponowałeś, że jesteś jego IDOLEM? XD

ocenił(a) film na 10
Falco

Falco: Oj, biedny z ciebie zakompleksiony chłopak. Film ci się nie podoba bo aktor jest w wieku Twojego dziadka a robi lepsze akrobacje od ciebie.

ocenił(a) film na 7
mkrist

a jakie akrobacje robił w filmie sylwek? co dupku? i gdzie napisałem , że mi się nie podoba? Wracaj do gierek na ps dzieciaku neo

Falco

Falco, a wiesz że koleś z twojego avatara jest starszy od Stallona o 3 lata :P?

Swoją drogą jest taka gra flashowa, gdzie chodzimy Dragunovem z Rocky'ego, a głównym bossem jest... sami zobaczcie :).
http://zgrywa.pl/player/GVWtRR7NWpo/

ocenił(a) film na 7
speiderman

tu nie masz racji. Gosc z mojego avatara(Harrison Ford) jest o 4 lata starszy od stallone'a. Ja wcale nie stwierdziłem , że on nie pasuje do tej roli. Osobiście wolę aktorów starszej daty niż młodych zniewieściałych ...