co to ma byc stallone 62 lata i gra johna rambo. powinni zrobiic w 4 czesci , ze na wozku jezdzi i do wszystkich strzela xD
Również jestem fanem Sylvestra Stallone. Mam pytanie do założyciela tematu: Widziałeś w ogóle ten film?
ale przecież koleś zazartował sobie, a wy sie podniecacie jakby wam ojca obraził. no ludzie, co wy? nie da sie ukryć że Stalonne w tym filmie wygląda naprawdę staro. ale jak ktoś jest ślepy to tego nie widzi.
Trudno aby w wieku 62 lat wyglądał jak w części pierwszej. Chodzi o to, że wiek nie przeszkadza mu w graniu Rambo, wciąż na dobrą kondycję.
widziałem ten film i nietrudno zauważyć , że nie stworzył nic wielkiego. Kolejna zwykła strzelanka. a co do salomax5 ... to naucz się kultury dzieciaku, idz sie lepiej pomodl do stallone'a jak jestes jego takim wielkim fanem
Falco: Oj, biedny z ciebie zakompleksiony chłopak. Film ci się nie podoba bo aktor jest w wieku Twojego dziadka a robi lepsze akrobacje od ciebie.
a jakie akrobacje robił w filmie sylwek? co dupku? i gdzie napisałem , że mi się nie podoba? Wracaj do gierek na ps dzieciaku neo
Falco, a wiesz że koleś z twojego avatara jest starszy od Stallona o 3 lata :P?
Swoją drogą jest taka gra flashowa, gdzie chodzimy Dragunovem z Rocky'ego, a głównym bossem jest... sami zobaczcie :).
http://zgrywa.pl/player/GVWtRR7NWpo/