Cześć!!!
Jaka jest waszym zdaniem najśmieszniejsza scena, możecie cytować :D, wpisujcie też wasze ulubione komedie romantyczne CZEKAM NA ODPOWIEDZI
Według mnie najlepsza jest ta gdy John będąc w jeepie przed domem Kate dzwoni do niej i ten tekst
- Jakiś zboczeniec mnie obserwuje, siedzi w jeepie ^^
cuuudnie xD
Świetny jest tekst Beth:
"To nawet nie moja randka,a i tak pozbawił mnie spódnicy."
Ryknęłam śmiechem.^^
No ze stanikiem było zarąbiste, spódnica, która wkręciła się w koło i ten tekst o tej kiecce xDDD hahaha
Jak John rozpłakał się podczas meczu!!! Nie mogłam powstrzymać się od śmiechu;D A że oglądałam go późno w nocy, to musiałam jakoś stłumić śmiech żeby nikogo nie obudzić;)
Ale takich momentów było wiele! Jestem pozytywnie zaskoczona po oglądnięciu tego filmu;)
Bardzo zabawny:D
No ta scena była świetna, teraz nawet kiedy to czytam śmieję się xDD hahaha Bolą mnie sutki... Zwasze John, John i John!!!
Zdecydowanie wtedy, gdy John zwleka z rzuceniem do kosza, czekając az Kate zgodzi sie z nim umuwic. To bylo swietne;)
"hej pasztecie niech cie zmiecie" niezły tekst ale mi podobał się tekst który padł w takcie meczu "jakbym chciał porady od dupy to bym pierdną" hehe dobre XD lol
dla mnie także strrrrasznie zabawna scena gdy john placze i teksty, ktore wtedy wypowiada, takie typowe dla dziewczyn xd ;))
usmialam sie ;d
kiedy Beth mówi "nawet pożegnalny seks mnie nie cieszył" i ogólnie jak wyżej jej teksty :)
"Hej pasztecie, niech Cię zmiecie"? XD
Właściwie przez cały film parskałam śmiechem, więc ciężko powiedzieć ^^
a moja scena ulubiona to z tymi estrogenami co Heather je brała.
coś takiego " Potem urosną Ci wąsy i penis" haha
a i tez taka co Heather mowila, ze z jej mamy zrobil sie wąsaty facet.
;]
a mi sie podobalo jak siedziały i Kate zaproponaowała zemste
Heather: Kim Ty wogole jestes?
KAte: My name is....?
wtedy ta wegetarianka: Wiem rok temu dostałaś świra i trafiłaś na odwyk!?
Kate: Nie....
W: Do kilniki dla bulimiczek?
Kate: Nie...
W: Wiem! Na oboz odchudzajacy?
----------
- No wiesz fajnie ze kreci Cie rzezba no bo po co istniejemy jak nie po to zeby lepic z gliny konie i takie tam.....
------------
-Czy to jasne?
cisza
-Pytam czy to jasne?
KAte: Licze do 3
-Tylko szybciej bo Cie wezmie za niedorozwoja xD
Film był super
Najlepsza scena jak John wparował do łożka nauczycielki w stringach ;p;p
Ale jeszcze wiele było takich scen z których można było sie pośmiać:):)
Scena w samochodzie : wsiada John a Kate taka przestraszona siedzi. John się pyta: co jest grane?
-Nic. Oddycham. Często to robię.
I jeszcze jak ją kopnął prąd! xD
A mi sie podobała scena jak John wziął Kate na jacht a trzy przyjaciółki płynęły tą łódeczką za nimi:D jak im sie silnik zalał, a potem jak odpadł xDxDxD