pokazuje jakie dziewczyny sa naiwne i czesto samolubne ale czasem mnie rozsmieszaja tym co robia, ja bym chcial spotkac kiedys taka dziewczyne jak Kate, jest w tej postaci cos wyjatkowego a ja uwielbiam takie postacie w filmach
nie no dalem temu filmowi 40 minut ale nie wytrzymalem dluzej. niech was nie zmyli wysoka ocena. Film atrakcyjny dla dziewczyn, chlopcow, bardzo mlodych ludzi. Film ma bardzo malo smiesznych momentow, nawet takich w stylu "american pie". raczej cos jak romansidlo komediowe .
Film dla fanow vanessy hudgens i zaca efrona czy jak sie tam to pisze.
Nie polecam.
Taaaa... jasne, ja się jakoś uśmiałam do łez np. jak on w stringach paradował :DDDD o matko, to było the best!!!!
a do tego są tam fajne romantyczne sceny, tylko końcówka mnie troszeczkę zawiodła.. ale oprócz tego to jest naprawdę fajny i lekki film na wieczór.
Film z pewnością ciekawy dla młodszych widzów, daję 7/10 za zgrabne zakończenie, Gdybym 10 lat temu obejrzał ten film to z pewnością przypadłby mi do gustu.
Przemas, 10 lat temu nie mógłbyś go obejrzeć, z racji tego, że ma dopiero 5 lat ;-)