nowa część Klątwy Ju-On ?? tak słyszałam .. trailer : http://www.youtube.com/watch?v=diXxq9aWoUE&feature=rec-HM-rn
;))
"W tym roku okrągłą, 10. rocznicę debiutu, obchodzi jeden z najpopularniejszych japońskich horrorów, czyli "Ju-on".
Film zyskał tak ogromną popularność, że zaowocowało to kolejnymi wersjami, nad którymi osobiście czuwał twórca serii Takashi Shimizu. W 2003 roku powstały dwa remaki przeznaczone do dystrybucji kinowej, a w 2005 i 2006 Shimizu nakręcił dwie amerykańskie wersje zatytułowane "The Grudge". W tym roku za oceanem na dvd ukazała się trzecia część "The Grudge" z Shimizu jako producentem. Z okazji 10-lecia tej niesamowitej produkcji, na japoński rynek mają wyjść dwa nowe filmy, które mają najprawdopodobniej ukazać się równocześnie. Pierwszy z nich to "Ju-on: Shiroi Roujo", w którym zagra 20-letnia modelka Akina Minami, drugi "Ju-on: Kuroi Shoujo" z udziałem 19-letniej piosenkarki Ai Kago. Japońskie serwisy podają, że premiera zapowiedziana jest na 27 czerwca, co wskazuje, że filmy będą powstawać w tempie błyskawicznym. Sam Shimizu nie będzie reżyserem obu produkcji, jednak będzie nadzorował prace nad filmami."
Mmm, ciekawe, kiedy będzie można się do nich dorwać xD.
"Mmm, ciekawe, kiedy będzie można się do nich dorwać"
Mnie też to bardzo ciekawi, tym bardziej że już się nie mogę doczekać :P.
Bardzo jestem ciekawa jak wyszła im ta "Klątwa" bo z trailera wygląda całkiem nieźle :D.