4,3 1,0 tys. ocen
4,3 10 1 1033
4,5 2 krytyków
Jug Face
powrót do forum filmu Jug Face

3 tylko za...

ocenił(a) film na 3

jedyny czynnik odrażający i wzbudzający wstręt w tym filmie.Jest nim mianowicie wszechogarniający brud i bałagan całego miejsca akcji jak i bohaterów.To akurat miało coś wspólnego z horrorem i osobiście przypadło mi do gustu.Fabuła i wykonanie według mnie było słabe.Dziura dziura...ale sposób pojawiania się tego chłopca był kiczowaty,jak hologram z zupełnie innego filmu.Za to facet tworzący dzbanki był całkiem zabawny ze sposobu bycia i akcentu ;) To moje zdanie.Widzę,że jest tu kilka osób dla których to 9 lub 10 co dla mnie jest absurdem.Z drugiej jednak strony nie dziwie się skoro oceniają większość obejrzanych filmów na 9 i 10...Sadząc po ich profilach to młodzież,która jeszcze mało w życiu oglądała,fani wszystkich horrorów lub osoby którym wszystko się podoba.Fakt,tacy w życiu maja lepiej :) Jednak oni jak i ja mamy swoje zdanie i prawo do oceny i komentarza.Co właśnie uczyniłem.Pozdrawiam wszystkich chwalących i krytykujących ten film :)

ocenił(a) film na 6
walus1981

Jug Face nie tylko na portalu Filmweb, ale również na licznych festiwalach kina niezależnego oraz w opiniach krytyków filmowych zyskał wiele pochlebnych recenzji. No, ale to zapewne również oceny "młodzieży, która mało w życiu widziała". :) Pozdrawiam i życzę więcej spostrzeżeń na temat filmów, a nie publiczności je oceniającej.

ocenił(a) film na 3
MajkelBlack

Może film ten zyskał wiele pochlebnych recenzji jednak ja jestem zwykłym facetem oglądającym filmy,a nie krytykiem i taka jest moja ocena filmu.Moje spostrzeżenia na temat publiczności oceniającej w poprzednim poście to tylko dodatek.Dziękuję i również życzę wszystkiego dobrego ;)

ocenił(a) film na 7
walus1981

Młodzież to daje wysokie oceny Naznaczonemu i innym tego typu masowym papkom. Myślę, że ,,typowa młodzież,, do tego, jak i innych niszowych filmów nawet nie dotrze.

ocenił(a) film na 3
theblackestblack

Naznaczonego pierwsze trzy części oceniłem na 6, a ostatnia na 5 ;) Jug Face wizualnie i dźwiękowo podobał mi się, główna aktorka ze względu na oczy także. Darling z nią podobał mi się. Niestety ten film jako całość nie przemówił do mnie.