obejrzałem w tv widzę ze nie tylko ja, i dlatego przypomniałem sobie ze to ten film którego jeszcze nie oceniłem oczywiście z dziesiątek innych, ale tak jak i teraz tak samo go oceniam jak 17lat temu z tym ze nie wątpliwie , wtedy był ciut lepszy ale to nie zmienia faktu że jest to film bardzo dobry, w dodatku z 95r , nie pominę tego aby stwierdzić co dalej, pomijam to ze ma być Jumanji 2 bo to nie miało by sensu bo się skończył idealnie, a to że znaleźli na końcu inni tą grę nie robi powodu że ma być druga część, ale w Głębi Jumanji mogło by być spędził tam 26 lat więc mogli by to odnowić i dać do kina w 3d jako np. właśnie W Głębi Jumanji
albo i pokazali by co on tam przeżył, do powrotu do cywilizacji super by było.
Pozdrawiam.
Masz tu zestaw kropek, warto by było ich czasem użyć: ................................................................................ ......................
;)
Po co od razu się tak spinać? Po prostu chciałam Ci zwrócić uwagę, że po to stworzono interpunkcję, by wypowiedzi były jasne i czytelne, a nie takie bełkotliwe. Ta agresja jest więc niepotrzebna.
Twój meil do mnie to bełkot, jak mojego tematu nie rozumiesz, chodź jest aż przezroczysty, to daj sobie spokój, w pisaniu do mnie !!masz jakieś kompleksy z podstawówki pewnie tak. Więc zostań sobie w twoim małym świecie kropek a mnie w moim nie odwiedzaj, a tu masz napiwek......................................................................... ............................... Za mnie i za tych co nie dali kropek żebyś miała swoje kropeczki, bo większe zmartwienia nie istnieją, nie?!?.
Widzę, że z Tobą grzecznie się nie da, ale tego można się było spodziewać. Od razu widać, że mam do czynienia z tragicznym prymitywem, który nawet po polsku nie potrafi poprawnie pisać. No ale z ludźmi o takim małym rozumku, jak Twój nie ma co dyskutować, bo to jak gadać ze ślepym o kolorach.
Co do zmartwień, to jedyne, co mnie martwi, to że są tacy ludzie, jak Ty, którzy na wszystko reagują nieuzasadnioną agresją, zakompleksieni, bo przecież "jak pokażę swoją siłę, to nikt się nie odważy mnie krytykować i nie będzie widać, że jestem zwyczajnie głupi". Jedynie mam nadzieję, że te Twoje prymitywne odzywki wynikają z tego, że jesteś po prostu młody, jakieś gimnazjum czy coś, bo w przeciwnym wypadku braki w Twoim wykształceniu i inteligencji są drastycznie obnażane.
Bez odbioru.
PS. Sprawdź sobie czym się różni "chodź" od "choć", głąbie i nie zaśmiecaj forum swoim bełkotem na poziomie czterolatka.
Żal mi ciebie, nie papuguj wypowiedzi innych bo to co napisałaś już było widziane , ktoś tak samo się kłócił z kimś o pisownie, gimnazjum? czytałaś mój temat w ogóle ?? czy chciałaś się tylko doczepić do pier... kropki?? Pustaku!! jak byś troszkę pomyślała byś wiedziała że nie gimnazjum, żadnej siły nie pokazuje niby po, po prostu wku..iają mnie takie komentarze, ja tu pisze o filmie , a ta mi tu wyskakuje z jakimiś kropkami, pomyśl sobie o mnie jak najgorzej co tylko chcesz, daj do potęgi entej i to jest wynik jaki ja myślę o tobie, i tyle.
Dobrze że to jest wiadome że w internecie się po prostu trafiają takie przypadki jak ty, trudno bez odbioru.