PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689025}
2,2 775  ocen
2,2 10 1 775
Jurassic City
powrót do forum filmu Jurassic City

Z tajnego laboratorium na ulice Los Angeles wydostają się krwiożercze dinozaury. Do walki z bestiami z zostają zmobilizowane specjalne siły wojskowe. Muszą one szybko pozbyć się zagrożenia, zanim chaos ogarnie całe miasto. Jedynym rozwiązaniem wydaje się zapędzenie dzikich zwierząt do najbliższego więzienia. Następuje noc sądu ostatecznego dla pięknych studentek, złowrogich naukowców, muskularnych żołnierzy i skazańców z celi śmierci. Krew wypełnia każdy kąt Jurassic City... (opis znaleziony w sieci)

ocenił(a) film na 2
markus1511_2

Oglądnij film i popraw opis.

tihomax

Przepraszam bardzo, że dane w opisie nie zgadzają się z rzeczywistością w filmie. Jak zaznaczyłem opis znalazłem w sieci nie oglądając filmu. Chciałem tym opisem zapełnić lukę na portalu. Jednakże chyba go nawet nie oglądnę, bo moim zdaniem ten film jest kiepski. Niestety wiele opisów filmów jest niezgodnych z rzeczywistością nawet tych umieszczonych przez FILMWEB. Dopiero oglądając konkretny film przekonujemy się co one są warte. Podam jeszcze jedno ze źródeł mojego opisu - http://vod.pl/filmy/jurassic-city/91shb9 . Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 2
markus1511_2

Filmweb niestety też nie sprawdza a dodanie poprawki graniczy z cudem bo idioci czepiają sie literówek itp.
Ale fakt że na Vod.pl jeszcze dali zły opis to tylko o nich świadczy.
I faktycznie filmu nie warto oglądać.