kurde ten film zmienia patrzenie na wszystko wzrusza i szczerze sprawia ze jego wielka
fanka chce wybiec z kina i pedzidz to Stradford to niego ! Justin Poland loves you! <3 i love
you!
Moja historia z nim była trochę zkomplikowana , ale nie będe opowiadać . Słuchaj widać po twojej wypowiedzi , że jesteś psychofanką musisz się troche opanować , bo uwierz mi to sie źle skończy!
Hmmm, ja powiem inaczej, pomyślałam że ogladnę ten film zeby po prostu zobaczyc czy jest az tak zły. Jakie było moje zdziwienie, gdy niektóre momenty w filmi mnie zafascynowały, gdyż uważam że on ma talent,
ALE ZANIM MNIE OSODZICIE! Tak, to co teraz z nim robia jest chore, te głupie stroje itd. ale jestem pewna ze 80% z was nie oglądała tego filmu. było tez duzo głupich scen, typu potrzasanie grzywka w zwolnionym tempie, zenada! Nie jestem jego fanką, i nie będe, ale nie można osądzać ludzi po okładce, sama tak zrobiłam i tego żałuje, ale jak zobaczyłam jak on grał na gitarze w wieku chyba 12 lat, to gral on jak August Ruch w filmie Cudowne dziecko, niesamowite, ale to co teraz z nim robią to przesada. Dziekuje za wysluchanie, papa ;p