PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=593915}

Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

Justin Bieber: Never Say Never
2011
3,7 12 tys. ocen
3,7 10 1 11520
3,3 3 krytyków
Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy
powrót do forum filmu Justin Bieber: Nigdy nie mów nigdy

kurde ten film zmienia patrzenie na wszystko wzrusza i szczerze sprawia ze jego wielka
fanka chce wybiec z kina i pedzidz to Stradford to niego ! Justin Poland loves you! <3 i love
you!

lilly24

Moja historia z nim była trochę zkomplikowana , ale nie będe opowiadać . Słuchaj widać po twojej wypowiedzi , że jesteś psychofanką musisz się troche opanować , bo uwierz mi to sie źle skończy!

ocenił(a) film na 1
Justinkowa

Ty tak serio?

leniwa_cisza

Miejmy nadzieję, że NIE ...

lilly24

a jakim prawem mówisz w imieniu całej polski lesbo ??? ja nienawidze tej ci*ty tego g*ja tej pi*dy

ILoveThisShit

Hmmm, ja powiem inaczej, pomyślałam że ogladnę ten film zeby po prostu zobaczyc czy jest az tak zły. Jakie było moje zdziwienie, gdy niektóre momenty w filmi mnie zafascynowały, gdyż uważam że on ma talent,

Arya 1234

ALE ZANIM MNIE OSODZICIE! Tak, to co teraz z nim robia jest chore, te głupie stroje itd. ale jestem pewna ze 80% z was nie oglądała tego filmu. było tez duzo głupich scen, typu potrzasanie grzywka w zwolnionym tempie, zenada! Nie jestem jego fanką, i nie będe, ale nie można osądzać ludzi po okładce, sama tak zrobiłam i tego żałuje, ale jak zobaczyłam jak on grał na gitarze w wieku chyba 12 lat, to gral on jak August Ruch w filmie Cudowne dziecko, niesamowite, ale to co teraz z nim robią to przesada. Dziekuje za wysluchanie, papa ;p