PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6938}

Kłamca, kłamca

Liar Liar
1997
6,8 127 tys. ocen
6,8 10 1 126632
5,9 37 krytyków
Kłamca, kłamca
powrót do forum filmu Kłamca, kłamca

i nieco przygłupich mężczyznach. Gdyby odwrócić rolę, baby szalałyby z wściekłości i film nigdy nie wszedłby do dystrybucji.

ocenił(a) film na 9
yadin

Przesadzasz

ocenił(a) film na 8
kryszti

Ale jeśli choć raz facet jest w tej gorszej roli (co nie zmienia faktu, że to ciągle film) to zawsze się znajdzie taki jak Ty, którego zżera od środka i musi się wyżalić na łamach jakiegoś forum w internecie;) Już nie mówiąc o tym, że wszystkie postacie płci żeńskiej w filmie przedstawiono w dobrym świetle, w zasadzie patrząc OBIEKTYWNIE to sytuacja przedkłada się po równo w obu przypadkach...

ocenił(a) film na 9
uwieziona

Czy kobieta czy mężczyzna to większość z nich jest "przygłupia", największą chorobą świata jest brak dystansu do niego i do siebie. A jeżeli chodzi o twój post to dobrze że ty go rozumiesz bo dla mnie jest pozbawiony sensu. Jesteś pewne że był kierowany do mnie?

ocenił(a) film na 8
kryszti

Sorry, słowa kierowałam do vadin oczywiście, a Ty zdecyduj się, po której jesteś stronie.

ocenił(a) film na 9
uwieziona

Tak myślałem że nie do mnie :) Coś w tym jest że kobiety są cwane a faceci prostaccy i tępi ale to tylko generalizowanie, ogólnie większość ludzie nie dzieląc na płci nie jest zdolna do samodzielnego myślenia, żadna płeć nie jest lepsza czy gorsza. Więc w sumie i obie płci są cwane i przygłupie tylko zazwyczaj w inny sposób, a jak ktoś ma własny rozum i jest świadomą jednostką to wymyka się tym wszystkim bezsensownym utartym schematom :)

ocenił(a) film na 8
kryszti

Nadużywasz słowa "przygłupie", wnioski pozostawię innym. Co do generalizowania, to wyjąłeś mi je z ust.

ocenił(a) film na 9
uwieziona

Nie nie nadużywam sam siebie też nie mam za żadnego geniusza po prostu nie uciekam od prawdy I widzę jak celebrowana w społeczeństwie jest głupota. A używam słowa "przygłupi" bo odnoszę się do tematu tego postu