Gdy tylko słyszę tę piosenkę od razu na myśl przychodzi mi ten film. I dwadzieścia pączków wsadzonych w siebie przez Pawełka. No fajne, trzeba przyznać, że kiedyś u nas fajne robiono komedie.
Niestety na ten czas nie jest dostępny nigdzie. A szkoda, obejrzałabym z chęcią ogromną kolejny raz. Byłam na nim kilka razy w kinie jako nastolatka, niemal dzień za dniem. Mam nadzieję, że uda Ci się zobaczyć i będziesz się świetnie bawić!
Gdyby tylko się dało, oddałabym Ci jeden z moich seansów;-) Raz na kilka lat Kino Polska emituje ,, Kłamczuchę". Życzę Ci abyś na takowy w końcu trafiła i bawiła się na się na seansie tak dobrze jak ja.
JEST!
jakiś czas temu odkryłam kanał na youtube z mnóstwem polskich filmów; koleś, który go prowadzi jest niesamowity. Pod jednym z filmów napisałam w komentarzu prośbę o "Kłamczuchę". Dzisiaj patrzę, a okazuje się, że film jest dostępny od wczoraj!
Okazuje się, że czyta komentarze i na nie reaguje (mimo że na komenty nie odpisuje).
https://www.youtube.com/watch?v=2n3zzVR139Q
Miłego oglądania!
Dzięki. Tobie również. Jak tak lubisz ten film, to może ściągnij go z youtube, bo dzisiaj jest, a za kilka dni może nie być ;-)