Czyli, ze sie nie nudziles bo napsiales, ze slabo nudziles, a potem ze zanudziles na smierc, wiec przeczysz sam sobie....
to ty dzieciale naucz sie czytac ze zrozumiemieniem, koles napsial..."Kurcze ale słabo zanudziłem się na śmierć" Umiesz to rozszyfrowac czy spales na j. polskim jak bylo czytanie ze zrozumieniem?
zgadzam się z lukasz12548. Z całym szacunkiem dla black_bękarta ale szczególne współczucie w moim sercu mam zarezerwowane dla ludzi, którzy z jakiegoś niezrozumiałego dla mnie powodu, przeznaczają czas (trzeba się zalogować:) aby na wszelakich forach (od polityki przez historię do rozrywki) komentować ortograficzne błędy innych... To musi być straszne ! Zwracać uwagę na takie pierdoły i się zżymać. Człowieku, zrozum, to nie CV, pismo procesowe czy wypracowanie szkolne, ludziom zwisa stawianie przecinków, szyk zdania i ortografia (choć tu jest i tak nieźle bo oprogramowanie wskazuje błędy). Ja jakoś zrozumiałem bez problemu co miał na myśli Maciej 694. Uważam, że z dwojga złego to raczej black_bastard ma poważny problem bo (teoretycznie) wygląda na to, że z powodu braku przecinka nie zrozumiał tekstu..