...2 zarobiła w samych stanach grubo ponad 200 mil...jak 3 będzie równie dochodowa to pewnie i 4 zrobią , kto wie może w wa-wie :):):)....dla mnie osobiście lepiej ,dla jedynki- gdyby kolejne części ,nie powstawały...no ale to temat rzeka i moje prywatne zdanie...
No przecież trójka to już ostatnia część... nawet w zwiastunie jest napisane, że to zakończenie epickiej trylogii...
Niby tak, i pewnie skończenie na trzeciej będzie dobrą decyzją - co za dużo to niezdrowo. Chociaż kto to wie, co się stanie? Przykładowi 'Piraci z Karaibów' też mieli być trylogią (chociaż akurat tego tak hucznie nie zapowiadali w sensie plakatów jak tutaj, ale były takie plany i dość głośno o nich mówiono) - dochody serii jednak pozmieniały plany. To samo z serialami - mają kończyć na serii którejś tam, o czym trąbią bardzo głośno, ale potem ludzie chcą więcej, kasa wpływa - więc dokręcają. Bywały już przecież takie przypadki.
Niby racja... Aczkolwiek skoro ogłaszają w zwiastunie i na plakacie, że to już koniec to wydaje mi się, że to już na prawdę koniec.
To tak jakby ktoś powiedział, że Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 jest ostatnią częścią gdzie na plakatach równieżbyły napisy IT ALL ENDS i jeśli zarobi miliard to będzie kolejna część :) KAC VEGAS 3 TO OSTATNIA CZĘŚĆ :)
Niby tak:) Nie będę się kłócić, bo - tak jak już wspomniałam - sama chciałabym, żeby ta część była ostatnią. Niemniej, to nie to samo co z HP - tamta seria jest na podstawie książki, a Hangover to dzieło scenarzystów, którzy nikomu by nie wchodzili w paradę, wymyślając coś nowego - jedynie złamaliby słowo dane na plakatach i w zwiastunach. Ale co będzie to będzie. Ja mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz;)