PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625680}

Kac Vegas III

The Hangover Part III
2013
6,2 178 tys. ocen
6,2 10 1 178299
4,6 47 krytyków
Kac Vegas III
powrót do forum filmu Kac Vegas III

Siemanko. Jestem właśnie po seansie filmu i słyszałem, że po napisach była jakaś kluczowa scenka. Nie zostałem do samego końca i teraz ciut żałuje. Powiedziałby ktoś co się tam działo?

ocenił(a) film na 4
Romek2348

była to najlepsza scena, po weselu Alana wszyscy budzą się zaje.bani a stu ma cycory miseczki c :D

ocenił(a) film na 7
bartyxxx

Kurde... Może będzie gdzieś pokazana, bo chciałbym to zobaczyć : D

ocenił(a) film na 9
Romek2348

Dlatego nie wychodzi się z kina jak się światła nie zapalą ;)

ocenił(a) film na 7
ArturH

akurat jak wyświetliły się końcowe napisy to światła się zapaliły i już schodziliśmy z kina i reszta, nagle wszyscy się zatrzymali, bo była właśnie ta scenka ;) (w multikinie)

ASmile

u mnie było podobnie, już wstałam, ale myślę sobie...może będą fotki z telefonu Alana? a tu zupełnie co innego :D i ci co zostali nieźle się uśmiali :p

ocenił(a) film na 7
Romek2348

Po napisach zaczyna sie ta charakterystyczna melodia przy której wataha budzi się na kacu w dwóch poprzednich częściach. Tutaj jest to samo, kamera krąży po pokoju, w którym jest sajgon, po chwili Phil sie budzi ze swoim charaktersytycznym "wtf?" i za chwilę jest pokazana reszta i tutaj można się pośmiać :)

użytkownik usunięty
Romek2348

Znalazłam nagrane z kina, bo też tej sceny nie widziałam ;) http://www.youtube.com/watch?v=5SkYWF1TVVQ

ocenił(a) film na 7

Dzięki wielkie : )