PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625680}

Kac Vegas III

The Hangover Part III
2013
6,2 178 tys. ocen
6,2 10 1 178309
4,6 47 krytyków
Kac Vegas III
powrót do forum filmu Kac Vegas III

Po wielu negatywnych opiniach na temat tego filmu spodziewalem sie najslabszej z czesci KAC
VEGAS a ku mojemu zdziwieniu film 3ma poziom poprzednich czesci. Naprawde dobre
zakonczenie tej trylogii i jestem ciekaw czy to tak naprawde koniec i czy za kilka lat nie powstanie
KAC VEGAS 4 po niewatpliwym sukcesie kazdej z czesci... Pozyjemy zobaczymy...

ocenił(a) film na 8
punisher822_filmweb

Ja również jestem mile zaskoczony, może to "magia kina", bo to pierwsza część KV, na którą poszedłem do kina, ale naprawdę się uśmiałem, Zach przejął pałeczkę i to naprawdę wyszło na dobre tej części, moim zdaniem również dobra co część pierwsza, a dwójka?
W moich oczach była mocno średnia, okropnie bolał fakt, że większość jest zerżnięte z KV 1 i tu w cale nie chodzi o budzenie się i nic nie pamiętanie i również humor był słabszy i wulgarniejszy...
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 4
ArghesS

a ja się dziwie że tak wysoko oceniasz ten film :(

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 8
punisher822_filmweb

Też się mile zaskoczyłem. Odejście od schematu z pierwszych dwóch cześć wyszło filmowi na dobre.
Cała fabuła oparta praktycznie na wydarzeniach z jedynki co też jest fajnym zabiegiem.
Fajne zakończenie przygód watahy i do tego scena po napisach. Brakowało mi tylko zdjęć w napisach z utworem FloRidy oraz Tysona.
Osobiście miałem lepsze odczucia niż po Bangkoku. Moja ocena jest też trochę zawyżona przez sentyment jakim darzę część pierwsza.

ocenił(a) film na 7
punisher822_filmweb

Mnie też film się podobał ;) Można się było pośmiać a tego oczekiwałam po Kac Vegas...

ocenił(a) film na 4
katee82

a ja właśnie się nudziłem , zero śmiechu , nawet piwa nie pomogły

ocenił(a) film na 8
katee82

Co bys jeszcze polecila za filmy???

ocenił(a) film na 7
punisher822_filmweb

Kac Vegas 3 oceniłeś na 8/10, czyli się podobało ;) Tyle filmów obejrzałam, a jak mam polecić to nie wiem ... ;) Może "Mocne uderzenie" z Kevinem Jamesem? Fajna komedia. Z innej beczki - Gangster Squad. Pogromcy mafii, Wszystkie odloty Cheyenne'a, O północy w Paryżu... Polecam

ocenił(a) film na 8
katee82

MOCNE UDERZENIE, GANGSTER SQUAD widzialem reszty nie... A Tobie polecam BLITZ, PARKER, WYMYK, WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE(z Wieckiewiczem), OBSESJA... Kazdy z filmow ktore wymienilem ma cos w sobie i fajnie sie je ogladalo dlatego Ci polecam...

ocenił(a) film na 7
punisher822_filmweb

Dzięki ;) "Wszystko będzie dobrze" widziałam, resztę z chęcią obejrzę ;)

punisher822_filmweb

film inny niż pozostałe części . Nie był robiony według standardowego schematu.Podobał mi się,ale brakowało mi tych głupich scen na których ryczałam ze śmiechu. Podczas oglądania tej części śmiałam się o wiele mniej niz na pozostałych . Mysle ze autorzy filmu chcieli zgrabnie zakonczyc trylogie :)