PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625680}

Kac Vegas III

The Hangover Part III
2013
6,2 178 tys. ocen
6,2 10 1 178292
4,6 47 krytyków
Kac Vegas III
powrót do forum filmu Kac Vegas III

Moje zdanie:)

ocenił(a) film na 8

Uważam film za dobry-jak na 3 część nawet za bardzo dobry, bo wiadomo, że każdą kolejną część stworzyć jest coraz trudniej. Odejście od dotychczasowej konwencji kaca a jednocześnie powrót do korzeni i słynnego Vegas są trafione. Ile razy chcielibyście oglądać to samo? 2 jest kopią 1, co prawda bardzo udaną, ale już wtedy czytałam wiele krytycznych opinii, że znowu to samo itd. Zmiana - źle, to samo - też źle. Po zamieszczonych tu opiniach myślałam, że będzie naprawdę kiepsko, a film jest fajny. Panowie dali radę a Chow'a uwielbiam! Poza tym nic nie trwa wiecznie - w filmach również - więc dobrze, że trochę się pozmieniało, no i Alan się ustawił ;)))

ocenił(a) film na 7
Eliza_C

Myślę podobnie. Druga część mnie trochę rozczarowała. Była przewidywalna. Ale dała radę. Za to trzecia jest świetnym podsumowaniem i powrót do Vegas tak jak napisałaś był moim zdaniem świetnym zabiegiem. 1, 2 i 3 część to udane filmy. Idealne do relaksu. Lekkie, humorystyczne i jednocześnie zagadkowe.

ocenił(a) film na 4
Eliza_C

Zgadzam się w stu procentach :) No, ale takie życie - ludziom się nie dogodzi :/ Zawsze coś jest nie tak. Tak jak napisałaś: Zmiana - źle, to samo - też źle. Jedno zdanie, a jak dużo mówi ;)

Eliza_C

Również się zgadzam :-) Skoro nie było kaca to musiało być chociaż Vegas bo inaczej tytuł nie miałby już w ogóle sensu ;-) Spodziewałam się, że rola Alana będzie bardziej "dopieszczona" (tak jak miało to miejsce w 2 części) ale nie było najgorzej.