PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625680}

Kac Vegas III

The Hangover Part III
2013
6,2 178 tys. ocen
6,2 10 1 178292
4,6 47 krytyków
Kac Vegas III
powrót do forum filmu Kac Vegas III

Powiem szczerze że jestem mega zawiedziony. Sam zawsze przed zapodaniem na ekran jakiegoś filmu wpadam
śmiało na filmweb i czytam wczesniej opinie innych użytkowników jednak jeśli chodzi o Kac Vegas 3 byłem pewien
że hejty na temat nowej produkcji znanego dzieła są nieco przesadne. Myliłem sie. Odpalilem KV3 w piatkowy
wieczór z mysla ze szykuje sie zajebiste kino po czym usnalem po okolo 30 min z nudow. Film nie trzyma sie kupy,
zrobiony na sile, komercyjny shit i mam szczerze nadzieje ze nigdy wiecej nie zrobia kontynuacji tak. Boli mnie jedynie
ze tak strasznie obsrali i zdeptali dobre imie Kac Vegas bo prawda jest taka ze po tak dobrym filmie i jego świetnej
kontynuacji postawili wysoką poprzeczke żeby podołać z częścia trzecia i jarałem sie jak glupi w kilka miesiecy przed
premierą. szkoda słow. Gdyby nie dobra gra aktorska Coopera (jednak owiele gorsza niż w ''poradnik pozytywnego
myslenia'') oraz (moim zdaniem) Zacha Galifianakisa który podtrzymywał klimat (tylko po nim można było poznać że to
dalej Kac Vegas) film niczym nie różni sie od typowych amerykańskich komedyjek.