PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625680}

Kac Vegas III

The Hangover Part III
2013
6,2 178 tys. ocen
6,2 10 1 178299
4,6 47 krytyków
Kac Vegas III
powrót do forum filmu Kac Vegas III

Chow uratował cały ten film według mnie on był tutaj najlepszy ale film nie jest wart aby pujść na
niego do kina wydałem 40zł na bilety i bardzo żałuje ogólnie film nie jest zły był fajny i przyjemny
takie połączenie bardzo lekkiej komedi z gansterką a nie tego oczekiwałem spodziewałem się
prawdziwej bąby która była by warta tych 40 zlotych no ale cóż zawiodłem się

ocenił(a) film na 5
GRACJANciawo

ja nie pujdę na tą bąbe bo szkoda mi 40 zł

ocenił(a) film na 4
GRACJANciawo

"Przecinek jest jednym z najczęściej używanych znaków interpunkcyjnych. „Przecina” zdanie, czyli je rozdziela. Może być zastosowany pojedynczo lub podwójnie."

ocenił(a) film na 7
Cililing

Najwyraźniej autor komentarza ma dość łagodne, można by rzec pacyfistyczne usposobienie. Nie lubi niczego rozdzielać i przecinać ;)
Przyznasz jednak, (przecinek;) że powyższe zdanie dzięki temu zyskuje pewną specyfikę, urok i niekonwencjonalność. Trzeba dobrze nabrać powietrza aby doczytać zdanie do końca. Prawdziwa "bąba" gramatyczna;)
Mimo wszystko nie czepiałbym się tak bardzo. Ważniejsza od formy jest treść a ta jest w tym przypadku czytelna (po za tym "pisać każdy może..."). Zgadzam się też, że film nie jest warty 40 zł (ani nawet 20 zł). Ja kupiłem bilet z FB za 13 zł i tyle jest właśnie warty.

ocenił(a) film na 10
robinson777

O ortografii nie wspominając;) I jasne, pisać każdy może i czasem ważniejsza jest treść, a nie forma. Jednak przyznasz mi chyba rację, kiedy powiem, że czasem kulturalne zwrócenie uwagi jest jak najbardziej na miejscu;) Film natomiast moim zdaniem świetnie wpisuje się w całą trylogię i stanowi jej świetne zwieńczenie. Miło by było, gdyby jednak powstała kolejna część, bo końcówka mogłaby na to mocno wskazywać;)

ghostwriter87

Faktycznie, autor posta mógł raczej zainwestować rzeczone 40 zł w słownik ortograficzny.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
GRACJANciawo

wiesniak

ocenił(a) film na 7
Cililing

Kibel

ocenił(a) film na 4
GRACJANciawo

kolego, jak masz problemy w domu to polecam ci wizyte u specjalisty, ewentualnie pani pedagog z twojego gimnazjum moze ci pomoc.