Chow uratował cały ten film według mnie on był tutaj najlepszy ale film nie jest wart aby pujść na
niego do kina wydałem 40zł na bilety i bardzo żałuje ogólnie film nie jest zły był fajny i przyjemny
takie połączenie bardzo lekkiej komedi z gansterką a nie tego oczekiwałem spodziewałem się
prawdziwej bąby która była by warta tych 40 zlotych no ale cóż zawiodłem się
"Przecinek jest jednym z najczęściej używanych znaków interpunkcyjnych. „Przecina” zdanie, czyli je rozdziela. Może być zastosowany pojedynczo lub podwójnie."
Najwyraźniej autor komentarza ma dość łagodne, można by rzec pacyfistyczne usposobienie. Nie lubi niczego rozdzielać i przecinać ;)
Przyznasz jednak, (przecinek;) że powyższe zdanie dzięki temu zyskuje pewną specyfikę, urok i niekonwencjonalność. Trzeba dobrze nabrać powietrza aby doczytać zdanie do końca. Prawdziwa "bąba" gramatyczna;)
Mimo wszystko nie czepiałbym się tak bardzo. Ważniejsza od formy jest treść a ta jest w tym przypadku czytelna (po za tym "pisać każdy może..."). Zgadzam się też, że film nie jest warty 40 zł (ani nawet 20 zł). Ja kupiłem bilet z FB za 13 zł i tyle jest właśnie warty.
O ortografii nie wspominając;) I jasne, pisać każdy może i czasem ważniejsza jest treść, a nie forma. Jednak przyznasz mi chyba rację, kiedy powiem, że czasem kulturalne zwrócenie uwagi jest jak najbardziej na miejscu;) Film natomiast moim zdaniem świetnie wpisuje się w całą trylogię i stanowi jej świetne zwieńczenie. Miło by było, gdyby jednak powstała kolejna część, bo końcówka mogłaby na to mocno wskazywać;)