PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629035}
3,7 79 tys. ocen
3,7 10 1 79207
1,2 33 krytyków
Kac Wawa
powrót do forum filmu Kac Wawa

Najlepsze cytaty

użytkownik usunięty

Podajcie najlepsze cytaty z Kac Wawy, te które najbardziej zapadł wam w pamięć.

Zrobiłem "Kac Wawę" po to, by zobaczyć, jak się cycki trzęsą w trzy de.

użytkownik usunięty

Płacisz 600 albo w.......aj - To jaaa w........am . Ten tekst Miśka mnie powalił jak byłem w kinie mało z fotela nie spadłem ze śmiechu

Nieartykułowane dźwięki wydawane przez starszego gościa w burdelu w czasie gwałcenie poduszki. Ten tekst mnie powalił jak byłem w kinie mało z fotela nie spadłem ze śmiechu

użytkownik usunięty
nemo989

Skończ już wreszcie z tym ironizowaniem . Nie podobał ci się film, napisałeś o tym nie raz i to twoje ironizowanie jest nikomu niepotrzebne

użytkownik usunięty

-Odpowiadasz czy spyerdalasz?
-yyy.... to ja spyerdalam.... ach te pi*zdy przemądrzałe :P mało w kinie z fotela nie spadłam ze śmiechu.

-Dupę mi zalało. :P mało w kinie z fotela nie spadłem ze śmiechu.

użytkownik usunięty
nemo989

Przestań się ośmieszać. Widać po tym cytacie, że nawet filmu nie oglądałeś

Czyżbyś postanowił się ośmieszyć, że zachwalasz film którego nie znasz?

użytkownik usunięty
nemo989

Człowieku o czym ty do mnie rozmawiasz. Oglądałem Kac Wawe codziennie przez jakieś 3 miesiące znam film na pamięć a sądząc po twoich żałosnych wypowiedziach na temat gwałcenia poduszki widziałeś jedynie trailer

Człowieku to jednak postanowiłeś się ośmieszyć, bo zachwalasz film którego nie znasz. Może i oglądasz codziennie film, ale zasypiasz jeszcze przede mną.

użytkownik usunięty
nemo989

Film którego nie znam ?? Znam praktycznie na pamięć każdą scene więc co ty za głupoty piszesz . Ty znasz tylko scene z gwałceniem poduszki, która była w trailerze i na tym twoja znajomość filmu Kac Wawa się kończy

Ośmieszaj się dalej. To co twierdziisz nie jest prawdą, co łatwo jest sprawdzić. Jakbyś znał na pamięć każdą scenę, to byś wiedział kto wypowiedział zacytowaną przeze mnie kwestję. Pisałeś wcześniej bzdury i nadal piszesz bzdury o tym, że znasz film.

użytkownik usunięty
nemo989

Człowieku kto tu się ośmiesza ?? Podajesz zmyślony cytat, znasz tylko jedną scene z gwałceniem poduszki i cały czas ironizujesz . Przestań w końcu pisać głupoty

użytkownik usunięty
nemo989

A tak ogólnie ludzie tacy jak ty powinni mieć zakaz wypowiedzi . Po co założyłeś tu konto ?? Nie oceniasz filmów, nie pokazujesz swoich głosów , nie masz nic w swoim profilu . To po jaki c..j ci to konto jest ?? Zacznij oceniać filmy i wtedy się wypowaidaj na ich temat a skoro ich nie oceniasz, nie masz prawa się wypowiadać na ich temat . Skończyłem dyskusje. Nara.

Przestań się ośmieszać twierdząc, że znasz film na pamięć, a mój cytat jest zmyślony. Z łatwością można sprawdzić kto ma rację i jednocześnie potwierdzić, że masz zwyczaj pisania bzdur. Ludzie piszący takie bzdury jak ty powinni mieć zakaz wypowiedzi. Po co założyłeś tu konto ??

użytkownik usunięty
nemo989

Po to żeby oceniać filmy i się wypowiadać na ich temat . A ktoś kto nie ocenia filmów i nie ma nic w swoim profilu to tak jakby nie miał konta. Normalnie człowiek widmo . Szkoda mi czasu na dyskusje z kimś kto nie ocenia filmów . I żeby ją zakończyć od początku jej trwania oglądałem sobie Kac Wawe bo pomyślałem , że być może zapomniałem o czymś, ale niestety takie zdanie nie pada w filmie, więc teraz już jestem przekonany że go nie oglądałeś pajacu

Z łatwością mogę podać kto to powiedział i w którym momencie. Oglądałeś i nie znalazłeś tego cytatu , bo ty tak bezmyślnie oglądasz filmy. Takie twoje bezmyślne oglądanie filmu jak i twoje bezmyślne oceny pajacu.

użytkownik usunięty

hahahahahahahahahahahahaha

użytkownik usunięty
nemo989

hahahahahahahah +

ocenił(a) film na 1

To akurat zostało wycięte z filmu ale tak czy inaczej zacytuję:
"OMIJAĆ TEN CHŁAM SZEROKIM ŁUKIEM A SZYCA ZWOLNIĆ"
Nie wiem dlaczego ten tekst wycięli-był najlepszy w całym filmie....
Pozdro 600 :D

ocenił(a) film na 9

I wy macie po 20 lat?... to kwestia makijażu....