Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

Captain America: Civil War
2016
7,5 187 tys. ocen
7,5 10 1 186604
7,4 59 krytyków
Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów
powrót do forum filmu Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

Już nie mogę doczekać się trzeciej części Kapitana Ameryki, ale niestety będzie to film, kończący życie Stevena Rogersa. Jestem święcie przekonany, że Pierwszy Mściciel zginie w tej części. Czemu tak sądzę? Choćby po drugim tytule filmu: Captain America: The Fallen Son, a Chrisowi Evans kończy się kontrakt z Marvel Studios w 2017 roku, więc jego śmierć jest w 70% możliwa. Poza tym... Postrzelił go Crossbones, prawda? Crossbonesem prawdopodobnie będzie Brock Rumlow (Frank Grillo). Natasha wspominała pod koniec filmu o Sharon Carter (zaproponowała Rogersowi by spotkał się z nią). O ile pamiętam - Sharon Carter była dziewczyną Kapitana w crossoverze Civil War i kiedy Crossbones go postrzelił, zahipnotyzowana dobiła go. Przepraszam, jeżeli wam zaspoilerowałem, ale sami widzieliście komunikat: Uwaga Spoiler! To są moje przepuszczenia. Czekam również na występ Spider-Mana o ile się on pojawi, choć wątpię ;) Co wy o tym sądzicie?

ocenił(a) film na 8
Anubius

Dodanie barona zemo też jest ważne, może powstaną thunderbolts?

ocenił(a) film na 8
Anubius

Zginie,ale zostanie potem wskrzeszony w jakimś serialu, Marvel nie bawi się w produkcje dla pełnoletnich widzów,więc nie ma bata,że Rogers nie powróci

katedra

Wyjątkiem jest Punisher :D