Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

Captain America: Civil War
2016
7,5 187 tys. ocen
7,5 10 1 186604
7,4 59 krytyków
Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów
powrót do forum filmu Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

BEZNADZIEJA!

ocenił(a) film na 1

Film o kopaniu Iron Mana po mordzie, w dodatku za sprawą jakiegoś losowego typa.

ocenił(a) film na 7
dupek188

Ludzka ignorancja i skłonność do chwalenia się nią nieodmiennie wprawiają mnie w osłupienie wręcz.

ocenił(a) film na 1
KubaLBN92

Wiesz co ? Musiałem to zrobić i jakimś sposobem się zalogować by odpowiedzieć Ci na tą wiadomość. Pomiędzy nami jest pewna skrajność, Ty oceniłeś ten film na 10 , a ja na 1. Dlaczego?, bo jest CH****. Iron Man jakby chciał to by zrobił Ameryce jesień z dupy średniowiecza, i taka jest prawda, tutaj, tego nie pokazano. Tonego Staraka jak i Iron Mana, pokazano jako postać słabą, obitą i bez szans ( co mi w **uj nie pasuje). A ignorancję pokazujesz Ty, dając temu filmowi 10/10 nie widząc jego wad. ( to samo kieruję się do mnie --> mowa o skrajnościach :] ). A jak nie wiesz o co chodzi , to trudno Twoja sprawa debilom mi się nie che tłumaczyć.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
Johny_Fly

stul pysk !

Johny_Fly

Jakiś ty głupi. Dobrze napisałeś, "Iron man jakby chciał to zrobłby", ale właśnie nie chciał zabić Ameryki, ani nikogo innego, oprócz Bucka.

ocenił(a) film na 1
juchacz17

Taaaaaak, bo Iron Man wcale nie mógłby go ubezwłasnowolnić i wsadzić za kratki tak jak innych. Z Tonego Starka zrobili idiotę, no i ten emerytowany spiderman ( chodzi mi o wygląd). A komentarze typu "Jakiś ty głupi ..." zachowaj dla swoich kolegów i koleżanek bądź dla swoich rodziców, że nie przeprowadzili aborcji.

użytkownik usunięty
Johny_Fly

Żryj spermę !

Johny_Fly

Widocznie mi nie była potrzebna, skoro jej nie przeprowadzili, w przeciwieństwie do ciebie, bo widać że, próba aborcji była, gdyż odbiło się to na twojej bardzo zaawansowanej głupocie. Pokazali po prostu, że Starkiem też mogą targać emocje i pod takim ciśnieniem jakie zafundował mu Zemo, nie dał rady tego unieść.

ocenił(a) film na 10
Johny_Fly

Przecież Parker był bardzo młody

juchacz17

Nie chodzi o to że Stark miałby zabić Kapitana, moim zdaniem, powinien go obić albo jakoś unieruchomić. A oni pokazują nam że przypakowany koleś ( już mocno zmęczony ) z tarczą, jest w stanie pokonać drugiego w najnowocześniejszej zbroi na świecie. Podobno ta zbroja była szykowana na Thora, a oni pokazują że Kapitan jest w stanie ją pokonać, to nie mam słów.

ocenił(a) film na 10
Johny_Fly

Ale Kapitan Ameryka jest silniejszy od Starka

Himiteshu

Bez tarczy i bez zbroi to tak, Kapitan by Tonego zmasakrował, ale w zbroi i z tarczą, to Tony by dokopał Rogersowi. Takie jest moje zdanie.

ocenił(a) film na 10
Miracles777

A Steve'a by zmasakrowała Wonder Woman, zresztą chyba każdego :P

Himiteshu

Nie mieszaj DC w nasze Marvelowskie sprawy :)

ocenił(a) film na 10
Himiteshu

Nieważne...

KubaLBN92

Eee tam , dzień bez spiny to dzień stracony ;)

użytkownik usunięty
dupek188

żryj gruz ! gówno ! i kał !

ocenił(a) film na 1

Nie każdy ma takie zapędy do Koprofilii jak Ty kolego, smacznego ; ). Mam nadzieję, że się udławisz i przynajmniej jeden rak zniknie z tej ziemi.

użytkownik usunięty
Johny_Fly

zamknij mordę !

użytkownik usunięty
Johny_Fly

tobie wielu sra na ten parszywy pysk i ty to im zlizujesz...

Nie wysilaj się, to nie ma sensu.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 10
dupek188

Ty trollujesz?

ocenił(a) film na 1
Himiteshu

Nie ; ) Tak bardzo mi się "podobał" ten film po prostu : )

ocenił(a) film na 8
dupek188

Hahahahaha, ten temat jest cudowny. xDDD Umieram ze śmiechu.