Ok Brak X - menow jeszcze zdzierze bo w Cywil war mieli mala role moze poza wolverinem i Cyklopem ... Ale jak pogodza brak Richardsow spidiego i Normana Osborna ... Bez ktorych Cyvil War by nie istnial ....
Mroczna wersja Richardsow jest odpowiedzialna w glownej mierze za upadek rebeli i wiele innych ktore nastapily pozniej a bez Ozborna nie ma H.A.M.E.R i najazdu na azgard np .Czyli pozbycie sie kluczowych postaci zmusi ich do zrobienia calkiem nowej Histori .
Kapitan Ameryka Civil War ma dwa scenariusze, nie wiadomo czy będzie spider man w ogóle, zresztą to adaptacja, więc ja nie rozumiem twego oburzenia to jak ich nie ma to jest zle a filmu jeszcze nie widziałeś.
A na przyszlosc osoba ktora spamuje odliczanie na forum powinna darowac pouczanie kto jaki temam powinien stwarzac .Zwazywszy ze wiedza na temat histori jaka posiadasz jest raczej znikoma.Dziekuje.
odliczanie jest i na forum Ant Man, Avengers, czy innych filmów gdzie bywają fani więc wybacz ale to żaden argument...
No tak ale, takie tematy trzeba przyznać przed trailerem są bez sensu zresztą IMDB jeszcze nie ma wszystkich bohaterów, na stronie Civil War, więc czego oczekiwał iż filmweb będzie ich miał? fw ma spózniony zapłon za nim on doda postacie występujące w Civil War będzie listopad grudzień, nawet Avengers 2 nie mają tu chyba całej listy...
tu się z panem zgodzę, zakladanie odliczania... tu powinno paść pytanie "po jakie licho zakladasz ten temat"...
Nie wiem jakich boCHaterów brakuje w cYvil war, ale wiem, że komuś brakuje słownika.
Civil War w MCU będzie skupiać się na innych rzeczach niż komiksowe- tutaj główną osią konfliktu nie będzie sam akt rejestracji, a bracia Russo mówili też o kluczowej roli Barnesa, który może być jednym z powodów spięcia na linii Stark-Rogers. MCU nie ma mutantów, ale ma Inhumans, a FF można zastąpić innymi postaciami. Osborna Marvel może wprowadzić, bo dogadali się z Sony.