Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

Captain America: Civil War
2016
7,5 187 tys. ocen
7,5 10 1 186611
7,4 59 krytyków
Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów
powrót do forum filmu Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

Tylko dzięki niemu wiem, że Stark się myli co do rejestracji bohaterów.
Wypraszam to sobie ale on ma prawo chronić swoje dane i rodzinę!
Tak samo pomyślcie o Daredevilu.
Luke Cage np. też nie chce być na świeczniku i żyć w spokoju :P

Heroes_Pe

Ale tu chodzi o to, żeby rząd, o nich wiedział. Nie cały świat, a co za tym idzie wszyscy źli

juchacz17

W rządzie nie ma złych? Jak już będą wiedzieć o nim jakieś osoby trzecie to nie będzie żadna tajemnica i nie będzie się mógł czuć bezpiecznie.

HiddenStone

Już nie ma, bo wytępili w Zimowym żołnierzu. A rejestracja musi być, bo jak Chameryka będzie odpierniczał taki bubel na akcjach, że ludzie giną, to kto by za to konsekwencje ponosił?

juchacz17

Wytępili członków HYDRY, to nie znaczy, że teraz każdy w rządzie jest święty i godzien zaufania. Nie mówię, że rejestracja to zły pomysł, mówię, że rozumiem czemu ktoś taki jak Clint może mieć obiekcje.

HiddenStone

Też to rozumiem

ocenił(a) film na 10
juchacz17

Raczej nie wytępili wszystkich członków Hydry. Na przykład w Ant Manie miała się dobrze i jej nikt nie ścigał.

paula0fm

Nadal to nie są osoby, które mogłyby im jakoś mocno zaszkodzić, bo nie są na aż takiej wysokiej randze

ocenił(a) film na 10
Heroes_Pe

Ale daredevila i luke'a nie będzie w tym filmie...

Himiteshu

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage też należą do MCU i ta ustawa zapewne też ich by dotyczyła

ocenił(a) film na 10
Tutuutu

Nie wiem dlaczego ale jakoś na razie odpychają mnie seriale Marvela, o wile bardziej podobają mi się te DC

użytkownik usunięty
Himiteshu

nie wiadomo, był parę dni temu news że Jessica Jones i Luke mają się pojawić a raczej dlaczego powinni.

ocenił(a) film na 10

Wątpię, Inhumans natomiast jak najbardziej

Heroes_Pe

W sumie nie dziwię się też Scottowi Langowi że jest przeciw nim