Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

Captain America: Civil War
2016
7,5 187 tys. ocen
7,5 10 1 186599
7,4 59 krytyków
Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów
powrót do forum filmu Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

DVD/Blu-Ray

ocenił(a) film na 8

Mam pytanie odnośnie nie tylko tego filmu wszystkich części Thor, Iron Mana, Avengers i Kapitana Ameryki.

Czy sceny nie wykorzystane znajdujące się na dvd są także na blu-ray (plus więcej) ?

Czy jest jakaś szansa na to, że kiedyś dostaniemy na płycie wersję z lektorem ?
(Nie znoszę dubbingu, a w trakcie seansu wolę skupić się na mimice, gestach, ogólnie grze aktorskiej niż na napisach)

Marmistu

Hmm, to może być różnie, bo ludzie wypowiadali się, że w wyborze między napisami, a dubbingiem, nie było lektora, aczkolwiek w tv leci zawsze z lektorem.

ocenił(a) film na 8
juchacz17

Właśnie też tak słyszałam, a skoro w tv mogą puszczać z lektorem, to nie rozumiem czemu nie ma tego do wyboru na płycie :/
Dlatego mam taką małą (pewnie złudną) nadzieję, że jednak choćby za kilka lat wyjdzie na płycie z lektorem...

Marmistu

Zobaczy się, ja się przyzwyczaiłem do dubbingu :D

ocenił(a) film na 8
juchacz17

A uwielbiam oryginalne głosy aktorów, zwłaszcza Toma Hiddlestona i Chrisa Hemswortha, a dubbing zawsze mnie irytował i według mnie podstawione głosy w ogóle nie pasują. Jak oglądałam Batman vs. Superman, to myślałam, że nie wytrzymam i prawie wyłączyłam...

użytkownik usunięty
Marmistu

dodatki zawsze są na blu ray więc sceny też

lektor trzeciej części Kapitana dopiero po premierze w HB0

ocenił(a) film na 8

wiem, że i tam są, ale zastanawia mnie czy z tymi co na dvd, czy całkiem inne.

Ale pozostałe filmy już dawno leciały w tv, a nadal nie ma ich z lektorem na płycie...

użytkownik usunięty
Marmistu

na dvd są ale jest ich mniej...

filmy marvela ani Star Wars już nie będą mieć lektora na dvd ponieważ przejął ich disney który nie wydał z tego co wiem w obecnej dekadzie filmów na dvd z lektorem. Dlatego powinna ci wystarczyć kopia z sieci bo jest z lektorem albo oglądanie w tv. Ewentualnie na napisy zmiana co jest też o wiele lepsze od lektora

1. Napisy najlepsze
2. potem lektor
3. potem dubbing animacje
4. dubbing w Harrym Potterze

ocenił(a) film na 8

No niestety nic innego chyba mi nie pozostało. Szkoda że disney przejął te filmy :(
Dzięki za odpowiedź :)