jakim cudem takie i podobne gnioty maja tak wysoka ocene?, jednak to prawda ze dzisiejsze pokolenie to stado gimbusow
czy mozna miec jakiekolwiek pretensje do gimbusow ja mysle ze nie , ale to prawda ze obecne pokolenie to takie przyglupie "malpki" bez urazy
Masz rację. Niektórym gimnazjalistom trochę odbija. Ale to, że film ma średnią 8 to nie tylko zasługa młodzieży, ale też osób starszych, pełnoletnich :)
ja lubie kino sci-fi ale innego kalibru a tych latajacych "bohaterow" ktorzy ratuaj swiat juz nie jestem w stanie naprawde strawic, tutaj efekty sa na wysokim poziomie ale dla mnie to jeszcze za malo aby uznac ten film za dobry to nastepna bez urazy durna "sieczka"
Ja też, a mimo to nie piszę takich rzeczy. Rozumiem, że komuś może nie podobał się ten film (swoją drogą fenomenalny), ale bez przesady. Wydawało mi się, że to portal dla kulturalnych osób, które wymieniają tu swoje uwagi, spostrzeżenia itp. Zamiast tego dowiaduję się, że jestem przygłupią gimbuską bo podobał mi się jakiś film. Po prostu brak mi słów....
Oj to źle Ci się wydawało hehe:) Dużo jest tu kulturalnych osób z którymi można naprawdę ciekawie porozmawiać ale grupa negatywna też jest niestety znaczna i jak to zwykle bywa nieco łatwiej zauważalna.
Trzeba po prostu olewać sporą część i wtedy Filmweb jest bardzo przyjemnym miejscem:)
Człowiek człowiekowi nie równy. Można mieć czterdzieści lat i zachowywać się gorzej/ mieć mniej do powiedzenia niż np Ty.
Sorrki jeśli Cię uraziłem, kompletnie nic nie mam do ludzi w liceum, gimnazjum czy nawet podstawówce:D Ludzie oceniający innych tylko po wieku zwykle sami mają bardzo mało do zaoferowania poza wiekiem właśnie;)
Staram się nie zwracać uwagi na takie komentarze, ale czasem to strasznie trudne (jak np. teraz). Mam tylko nadzieję, że tych inteligentnych i kulturalnych jest tu jednak więcej hahaha.
w porownaiu do ciebie to ja jestem dorosly, a ty wroc super inteligencie jak z koziej du.. traba do swojego kompa i swoich latajacych bohaterow
Panie Grzesiu, mam 43 lata i dwóch nastoletnich synów, a film oceniłam na 9.
I co mi Pan zrobi? :)
Swoją drogą ... ekscytowanie się rankingiem na FW, który zupełnie nie ma znaczenia dla prawdziwego kinomana, to dziecinada.