Hulk odleciał, nie chciał narażać Natashy na niebezpieczeństwo ze swojej strony, było o tym mówione w Avengers: Age of Ultron.
No faktycznie była tam mowa o tym, ale myślę że to zbyt duża strata że się nie pojawił tak czy siak
Ale właśnie o to chodziło, że dwie, bądź co bądź, najpotężniejsze postacie w ekipie nie biorą udziału w tej rozróbie. Hulk pojawi się w Thorze: Ragnaroku i tam będzie ładnie wariował :D
Chodziło mi, że na ten moment. Scarlet może i jest najpotężniejsza w komiksach, ale nie w MCU, jak na razie. Aktualnie Thor z Hulkiem mogą pozamiatać wszystkich, a zaraz po nich Stark, jeśli by się dobrze przygotował, dałby radę jednemu i drugiemu. Przykład był w Ultronie, wiadomo, to nie byl World Breaker Hulk, ale jednak Hulk :D
a Vision?
Wanda jest młoda więc jeszcze wiele przed nią ;)
Kurde jak ja bym chciał , żeby Strange dołączył w pozniejszym czasie do Avengersów (Pewnie Tony mu to zaproponuje).To dopiero największy kozak ;D
Wizualnie jest idealny.
Ja się zawsze jakrałem tą postacią.Jakby jeszcze Marvel wypuścił "Illuminatii" uuu pogrom by był.Ale z drugiej strony trzeba by było wprowadzić kilka nowych postaci.
Zamiast T'Challi Mr.Fantastic i jeszcze Namor the Sub-Mariner .To jest pierwotny skład bo potem były roszady.W drugim był Cap,Black Panther,Hulk,Medusa z Inhumans,Bestia z X-Menów ,Kapitan Brytania i jeszcze ktoś ale nie pamiętam go dokładnie.
W sumie najpierw by trzeba było wylansować Inhumans.