Jak myślicie - czy w CW zobaczymy pierwszy raz "nowych mutantów" Marvela zanim dostaną własny film w 2019.? Osobiście jestem fanem X-Men i przyznam że 'trochę' mi ich brakuje w MCU dlatego cieszę się że będzie ono miało podobnych bohaterów.
BTW przydałby się w przyszłości jakiś deal między Marvelem a FOX'em żeby mutanci jak np. Wolverine mogli wystąpić w MCU -ach marzenia!^^
Myślę, że jednak Civil War jest już zbyt napakowane bohaterami ;) a, no i przede wszystkim jeszcze trochę do tego filmu (bo można by mieć nadzieję na ewentualnie scenę po napisach, gdyby film był bliżej)
Jeśli by tak było, to od jakiegoś czasu byłoby o tym wiadomo, bo film już od miesiąca nakręcony. Już nie wspomnę, że długo przed, byłyby przecieki (jak np. ten z pająkiem), gdyby rzeczywiście mieli plany na wprowadzenie jakichś Inhumans w CW. Poza tym, do samego filmu z ich udziałem jeszcze cztery (!) lata. To zbyt wcześnie. Z resztą tam i tak już jest ogrom bohaterów. Nikt więcej tam nie jest zbytnio potrzebny. Czytałam też teorie, że ten film może dziać się nawet przed CA:TFA.
W serialu Agents of S.H.I.E.L.D. już wprowadzili Inhumans więc chyba jednak coś jest na rzeczy.