Wciąż popieram teorię,że Parker to dzieciak z IM 2 lub ten dzieciak z Avengers(na ekranie pojawiali się różni ludzie m.in. dzieciak w hełmie iron mana,ta kelnerka czy Stan Lee)
Mi się wydaje ,że nie , nie poznał , w Avengersach było inne dziecko , a w Iron manie 3 , też był ktoś inny .
To że mam na obrazku Visiona nie znaczy że jestem w jego teamie :P
Poza tym Vision może zmienić stronę. Zreszta dziwię się,że Vsion jest po stronie Starka...
Motywacje Capa i Starka różnią od tych komiksowych i też do końca nie wiadomo co się wydarzy i jakie będę ich główne powody. Skoro Vision jest po stronie Starka to ma powód. To chyba jedna z najrosadniejszych postaci mimo ze to android. Co więcej mamy nie wiedzieć kto ma tak naprawdę racje wiec nie można zakładać ,że racje ma Cap i to po jego stronie powinien być Vision. Ja osobiście jestem za nadzorem. Cos w stylu SHIELD byłoby najlepsze.
Ok dziękuje ja jestem za teamemcapa , by się nie ujawniali , fakt film może się trochę ròżnić od komiksu , ale większość z komiksu ma być zawarta tak jak w komiksie (Thor sprzątający w Asgardzie tak jak w komiksie ma być w filmie ) , takie coś jak Shield za bardzo nie pasuje . W ogóle to podobał ci się nowy trailer tego filmu z udziałem Spideyego na końcu ?. A ja jestem za tym by się nieujawniali.
Tak. Swietny. Według mnie kostium pajaka najlepszy w historii tylko to logo moglo by byc lepsze, ale ogólnie super.Trailer powoduje jeszcze wieksza chęć do zobaczenia tego filmu. Duzo nowych scen,ale nadal bardzo mało wiemy i to jest super. Tajemniczość i przede wszystkim czuc klimat filmu i powage sytuacji.