http://www.filmweb.pl/film/Captain+America%3A+Civil+War-2016-706209/discussion/S trony+Konflku,2636450
ale w scenariuszu coś było że Black Widow ma być najpierw po stronie Starka potem Steva
w fabule sorry :P w opisie
nie wiem czy to jednak jest oficjalne ale strona jest więc
http://www.cosmicbooknews.com/content/captain-america-civil-war-script-possibly- leaks
no tak ale jak to wyjaśnią? w takim razie w tym filmie po raz kolejny zmieni się skład Avengers, i poprowadzi ją Kapitan z Wdową taki mój domysł...
no tak wiem :) ale skoro Cap i Wdowa się pogodzą to będą w nowym składzie, no chyba że na infinity war już nie dadzą tam będzie zbyt wiele postaci, więc moim zdaniem dziwne by było gdyby był nowy skład.
To byłoby dziwne gdyby Natasha miała być na początku po stronie Starka, bo pod koniec AoU widzimy ją w drużynie New Avengers z Capem.
no tak :) ale to jest wojna domowa :) Natasha jest w nowym składzie Avengers :)
przecież skład obu stron wojny domowej jest nieznany
Jedynie co wiemy na 100%
to
po stronie Steva mamy na bank Falcona, Winter Solider i chyba Wandę
po stronie Starka na pewno spider man
Black Widow najpierw po stronie Starka potem kapitana, ale dziwi mnie to że ona będzie w ogóle po stronie Starka przecież Natasha i Tony mają różne poglądy... dziwne, i jak to wytłumaczą?
Najpierw będzie po stronie Starka a potem powie przepraszam myliłam się idę do Steva hmmm
A moze bedzie szpiegowac dla Capa u Starka. Albo bedzie chciala sie ustawic, bo ma ciemna przeszlosc a potem polapie sie czym to pachnie i przejdze na Capa
przeszłość raczej nie, jej przeszłość została odkryta w Czas ultrona :) uporała się ze swoją przeszłością. Ale z tym szpiegowaniem bardzo możliwe, no bo Widow i Stark się nie znoszą, w Iron Man 2 mają inne spojrzenie na siebie, w pierwszej części Natasha zaznacza że Stark jej nie lubi... a w Age Ultron nie ma krzty iskierki, na ich relacje. Oczywiście idę tropem filmowym, w komiksach było inaczej.
Zaś ze Stevem ich relacja w Cap 2 wygląda na taką że mają te same spojrzenie.
oczywiście to tylko mój trop :P
może być tak że ten opis to też fake chociaż strona jest oficjalna
ja mam 3 teorie
a) twoja z tym szpiegowaniem
b) ten opis to fake
c) może być to pierwszy scenariusz, a marvel ostatnio przygotowuje jak wiemy 2 więc coś jeszcze może ulec zmianie :)
Co do tego scenariusza to raczej lekka ściema, bo Marvel nie pozwoliłby sobie na taki spoiler. A co do przeszłośći Nataszy chodziło mi o jej szpiegowanie na dwa fronty, bo w CW byla przesłuchiwana przez jakąś komisję.
No też mi się tak wydaje za duży spoiler jak na rok przed premierą
no to faktycznie dobra teoria
Wydaje mi się, że Marvel po prostu chce zaskoczyć "wykiwać" jeżeli chodzi o Natashe lub jak było powiedziane na którejś stronie "zauważyli, że ich siły są większe razem nić osobno" do końca jeszcze nwm co to może oznaczać ;)
też prawda, i coś mi się zdaje że będą ukrywać wątek Natashy po wydarzeniach z WS można wnioskować że Nat byłaby po stronie Steva zaś w komiksie była po stronie Starka dlatego ciekawi mnie jej wątek
Dokładnie, trochę to takie zagmatwane :p Mam małą nadzieje, że będzie jednak po stronie Steva... :D i ciekawi mnie też z jednej strony z kim będzie filtrować lub czy w ogóle będzie :)
No dokładnie, też mam nadzieję że będzie po stronie Steva o ile mam racje to w samochodzie jak jadą do miejsca starej bazy tarczy. Taki mały smaczek
a co do flirtu jeśli będzie po stronie Capa to wnioskuję że przyklei się do Bucky'ego
Mamy cały rok na zabawę w spekulacje. Natasha jak narazie powinna stanąć po stronie Capa, bo (narazie) nie ma powodu być ze Starkiem.
I na ten czas tak możemy wnioskować idąc oczywiście tropem filmów patrząc na filmowe relacje
Cap Natasha
Stark Natasha
Dobrze powiedziane co do wcześniejszej wypowiedzi podobnie odczułam ^.^ a takie pytanko z innej beczki :P podobał wam się wątek miłosny pomiędzy Hulkiem a Natasha? Mi osobiście nie... jakos wydawało mi się, że to jest "naciągane" akcja zbyt szybko dzieje. W 1 częsci wogóle nie można było się nawet domyśleć, że bedzie ich łączyła przyjaźn a co dopiero miłość... po za tym różnica wieku ;/ <- najbardziej mi nie pasowała...
Aha dzieki :P Nie czytałam komiksu, więc troszkę zastanawiało mnie skąd takie spostrzeżenie :p
Bucky'ego bo już troche kandydatów brakuje; )
A co do romansu to mi nie przeszkadzał. Bo ktoś też musiał troche poskromić Hulka, żeby w wspólnych akcjach nie dowalał Thorowi.
Mnie nie tyle co się podobał zbyt mocne określenie ale bawił jednak dziwi mnie co z Betty to dziwne ale na infinity war powinna być jak wszyscy a tutaj Hulk czyli Bruce w ogóle zakochuje się w Nat jak gdyby Betty w ogóle miała, nie istnieć w mcu
ps z którą wypowiedzią się zgadzasz zabłądziłem
"No dokładnie, też mam nadzieję że będzie po stronie Steva o ile mam racje to w samochodzie jak jadą do miejsca starej bazy tarczy. Taki mały smaczek" :p Wydaje mi się, że oni chcieli po prostu dać jakiś powód jego "znikniecia" w senie żeby było tak jak w komiksie czyli jest na innej planecie itp
Możliwe, że pójdę... Ciekawi mnie czy mnie też tak wciągnie jak Avengers lub CP :P
Avengers raczej nie dorówna capowi tym bardziej ale może prześcignąć Thor 2 i Iron Man 3 :)
Dokładnie ;)
a takie pytanko ty chciałbyś żeby Natasha się z kimś związała (Nie patrząc na komiks) czy nie? jak tak to z kim :p
Podobnie jak ty tylko bardziej ją widzę u boku Steva wnioskując po 2 czesci CP nwm czemu strasznie by mi się to podobało jakbym ich widziała w filmie razem ^.^ mam nadzieje, ze on nie bedzie jakoś się do tej "agentki 13" podpinał w końcu pod koniec nawet niepamietał jej imienia :P a zauważyłam z drugiej strony sympatię od Natashy do niego
Miejmy nadzieje :d wkurza mnie troche, że w każdym filmie filtruje z kim innym :P... Generalnie to tak troche moje spostrzeżenie ale cóż prosze o wyrozumiałość XD
Pod koniec 2 czesci Kapitana Ameryki kiedy ona chciałą go zeswatać z ta agentka powinien ja chwycić za reke i powiedziec "Ja nie chce innej chce Ciebie"
Wiem, ze to jest wkoncu film o super bohaterach ale wydaje mi się, że lepiej by się czuło po zakończeniu tym bardziej, że zauważyłam, że nie tylko nam się by podobał ten wątek... Przynajmiej by był realistyczniejszy od tego z Hulkiem :P
Też tak chciałem żeby jej to powiedział.
I zgadzam się że Cap i Natasha są realistyczniejsi niż ona i Banner
Kurde mamy praktycznie takie same poglądy :-) Ciesze się, że ktoś ma podobne zdanie co ja :d
Co do Steva i Nataszy się zgadzam lepiej do siebie pasują. Z agentką 13 mam nadzieje że będzie tylko przyjaciółką.
A i Ant mana muszę się wyedukowaćw googlach, bo komiksu nie znam.
Jak myślicie co będzie z Capem jak przeżyje? Wystąpi w innych filmach przed Infinity War?
Ciesze się, ze kolejnym osoba by podobal sie ten watek ^^^
a co do Capa to mam nadzieje, że tak :p i trzymam kciuki zeby przedłużył sobie kontrakt :P
U To już zależy od aktora. Czy będzie chciał. W tamtym roku coś o reżyserce i nie był chętny do dalszego grania.
Ja mam przeczucia ( oby nie) że Cap wyląduje na wsi z Sharon w domku jak Barton.
oby nie ;/ szczególnie po tym jak go będzie dobijala z pistoletu xd (co z tego ze była pod wpływem "hipnozy" czy jakby to mozna bylo nazwac) XD
FAjnie by to wyglądało jak drobna blądynka daje manto Capowi. Chyba że ma umiejętności Black Widow.
Ale wątpie Nat jest tylko jedna :P