Dlaczego Strój Spider-Man został tak zniszczony? Nie podoba mi się, że jego główny znak rozpoznawczy został zmieniony na mniejszy. Kostium nie ma pokazanych tych czarnych linij które dawały takiego klimatu pajęczyny na ciele bohatera. Na nowym stroju mamy to narysowane, Przez co nasz pajączek został pokazany jako figurka. Jest mi smutno z tego ,że moja ulubiona postać została zniszczona przez głupi strój. Mi osobiście najbardziej się podobał strój z Niesamowity Spider-Man 2. Jak wiemy co inny film o Spider-Man to inny stój, ale chyba ten nowy jest najgorszy moim zdaniem. Proszę na piszcie swoje zdanie na ten temat.
Smoczyca12 Spider-Man w filmie Kapitan Ameryka: wojna bohaterów jest bardzo młody wiec bardzo możliwe że w swoim solowym filmie będzie miał nowy kostium...a teraz na temat tego kostiumu napiszę tak zawsze mogło być gorzej ponieważ widziałem gorsze wersje jego kostiumu...
"Jest mi smutno z tego ,że moja ulubiona postać została zniszczona przez głupi strój."
Jeżeli uważasz, że postać można zniszczyć przez projekt kostiumu to znaczy, że patrzysz tylko na wygląd i tracisz to co w tej postaci najlepsze. Polecam poczekać i obejrzeć cały film a potem marudzić. ;)
A moim zdaniem kostium bardzo fajny i taki klasycznie komiksowy.
Każdy ma inne zdanie na ten temat ,dlatego doceniam twoją odpowiedź. Przemyśle to co napisałaś i poczekam na zobaczenie filmu. :)
Jak dla mnie strój wygląda tak jak komixowy, taki klasyczny. Nie jest źle, chociaż na tle wszystkich postaci tutaj jest nieco cukierkowy c: