PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706209}

Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

Captain America: Civil War
2016
7,5 186 tys. ocen
7,5 10 1 186328
7,4 59 krytyków
Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów
powrót do forum filmu Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

Kto z kim?

ocenił(a) film na 10

Chciałam się zapytać, czy ktoś kto czytał komiksy, może mi powiedzieć jacy bohaterowie będą po stronie Iron Mana, a jacy po stronie Kapitana Ameryki?

Paklpy

Film i komiks to co innego, w filmie będzie dużo mniej postaci....
Tak to było w komiksie
http://marvel.com/universe/Civil_War

ocenił(a) film na 10
wort801

Dzięki :)

Paklpy

Spoko :)

użytkownik usunięty
Paklpy

różnie może być Black Widow jest po stronie Iron Mana w komiksie, ale wydarzenia z Winter Solider filmowego oczywiście wskazują że może być inaczej :)

Hawkeye być może przejdzie do iron mana za Bannera i Natashę.

użytkownik usunięty
LordVader345

też tak sądzę, chociaż pamiętaj że Natasha kręci z Bannerem jeszcze depresja będzie :D

Pamiętam.

LordVader345

po stronie starka bedzie hawkeye a po stronie capitana scarlet witch , czarna wdowa , bucky winter soldier , falcon a wrogiem capa bedzie baron zemo no i jeszcze bedzie crossbones ktory byl w filmie winter soldier ciekawe po kogo stronie bedzie jak uważacie?

marvelfan_filmweb

Do Starka. Także Peggy. Ale z jakiegoś przymusu. W końcu zabiją Kapitana. Może zmartwychwstanie w infinity war ale nie będzie już Ameryką. Zajmie się tym Bucky. Lub Falcon.

marvelfan_filmweb

Npewno crossbones i peggy zabije Steva. Zastąpi go Bucly lub Falcon

LordVader345

czyli bucky bedzie nowym capitanem ameryka , raczej crossbones zabije steva bo peggy byla jego miloscia no chyba ze z zemsty bedzie chciala pomoc crossbonesowi go zabic

marvelfan_filmweb

Raczej nie z zemsty. Zabije go z powodu hipnozy. Ktośj ą zahipnotyzuje.

ocenił(a) film na 7
LordVader345

Peggy ? A nie czasem Sharon Carter ?

Matvion

sharon carter peggy umrze w tym filmie drogi matvisionie

marvelfan_filmweb

Peggy ?!
ta starsza pani ?

natalii03012000

no tak zahipnotyzuje ja jakis zly i bedzie chciala zabic steva pod hipnoza ps moglabys skomentowac jakas moja notatke w blogu bylbym bardzo wdzieczny plisss

marvelfan_filmweb

Trzej wrogowie w Civil War: Iron Man,Crossbones,Zuhmo.

Chociaż widziałem więcej wrogów w jednym filmie marvela.

LordVader345

Iron Man nie jest zły, to po prostu inna strona konfliktu

marvelfan_filmweb

pewnie będzie po stronie Hydry... tylko tak przypuszczam ...

Paklpy

Ogólnie takie informację czytałem że kapitan ameryka ma zginąc w civil war ale ożywią go avengers infinity war i stary skład avengersów na część 2 infinity war wróci . A częściowo na część 1 infinity war ma być ten skład co w age of ultron pod koniec filmu był : czyli : Vision,Scarlet witch,falcon,war machine.Podejrzewam że jeszcze będzie Ant-man ,Black panter , Doctor strange, Captain Marvel. A Chris Evans wywiadzie powiedział że nadal chce grać Kapitana Amerykę .

ocenił(a) film na 10
scorpion6

To i ja wiem. Ja pytałam kto stanie po czyjej stronie w Civil War, a nie jak będzie wyglądać skład Infinity War.

użytkownik usunięty
Paklpy

Spider man najpierw będzie po stronie Iron mana, a później-Kapitana Ameryki, Steve Rogers żyje i poluje na Iluminatich.

ocenił(a) film na 10

No to ma bardzo kreatywne zajęcie ;d

użytkownik usunięty
Paklpy

Fakt. Tak mi się wydaje.

Paklpy

w civil war to nie wiem jak to będzie .Kto po czyjej stronie stanie

użytkownik usunięty
Paklpy

http://www.facebook.com/MarvelCinematicUniverse/photos/a.255014641181782.86037.2 17181691631744/1129163687100202/?type=1&theater

Na ten czas są takie spekulacje

ocenił(a) film na 10

Ooo, dzięki za ten link :D