Chciałam się zapytać, czy ktoś kto czytał komiksy, może mi powiedzieć jacy bohaterowie będą po stronie Iron Mana, a jacy po stronie Kapitana Ameryki?
Film i komiks to co innego, w filmie będzie dużo mniej postaci....
Tak to było w komiksie
http://marvel.com/universe/Civil_War
różnie może być Black Widow jest po stronie Iron Mana w komiksie, ale wydarzenia z Winter Solider filmowego oczywiście wskazują że może być inaczej :)
też tak sądzę, chociaż pamiętaj że Natasha kręci z Bannerem jeszcze depresja będzie :D
po stronie starka bedzie hawkeye a po stronie capitana scarlet witch , czarna wdowa , bucky winter soldier , falcon a wrogiem capa bedzie baron zemo no i jeszcze bedzie crossbones ktory byl w filmie winter soldier ciekawe po kogo stronie bedzie jak uważacie?
Do Starka. Także Peggy. Ale z jakiegoś przymusu. W końcu zabiją Kapitana. Może zmartwychwstanie w infinity war ale nie będzie już Ameryką. Zajmie się tym Bucky. Lub Falcon.
czyli bucky bedzie nowym capitanem ameryka , raczej crossbones zabije steva bo peggy byla jego miloscia no chyba ze z zemsty bedzie chciala pomoc crossbonesowi go zabic
no tak zahipnotyzuje ja jakis zly i bedzie chciala zabic steva pod hipnoza ps moglabys skomentowac jakas moja notatke w blogu bylbym bardzo wdzieczny plisss
Trzej wrogowie w Civil War: Iron Man,Crossbones,Zuhmo.
Chociaż widziałem więcej wrogów w jednym filmie marvela.
Ogólnie takie informację czytałem że kapitan ameryka ma zginąc w civil war ale ożywią go avengers infinity war i stary skład avengersów na część 2 infinity war wróci . A częściowo na część 1 infinity war ma być ten skład co w age of ultron pod koniec filmu był : czyli : Vision,Scarlet witch,falcon,war machine.Podejrzewam że jeszcze będzie Ant-man ,Black panter , Doctor strange, Captain Marvel. A Chris Evans wywiadzie powiedział że nadal chce grać Kapitana Amerykę .
To i ja wiem. Ja pytałam kto stanie po czyjej stronie w Civil War, a nie jak będzie wyglądać skład Infinity War.
Spider man najpierw będzie po stronie Iron mana, a później-Kapitana Ameryki, Steve Rogers żyje i poluje na Iluminatich.
http://www.facebook.com/MarvelCinematicUniverse/photos/a.255014641181782.86037.2 17181691631744/1129163687100202/?type=1&theater
Na ten czas są takie spekulacje