Czyli prawdopodobnie żegnamy Chrisa Evansa bo Kapitan zgi........ .A losy innych ciekawe , macie jakieś pomysły bo na komiksie nie ma co się opierać bo pewnie Marvel coś doda od siebie .:)
A czemu tak sądzisz ?? właśnie fajnie by było , bo jak dla mnie On i Iron Man najlepiej zagrane postacie w tym Uniwersum ale swoją drogą ciekawe czy Tony zostanie dyrektorem ....... tak jak było w komiksie .:)
To będzie właśnie Kapitan, bo wszyscy będą myśleli, że to na serio. War Machine nie zginie na pewno, za bardzo hype'ują to, że ktoś go wielce zestrzelił, a to będzie tylko woda na młyn dla Starka
Coś tam czytałem że SHIELD , ma obcą technologię do przywracania życia to może tak powróci .A jak myślisz Thanos się już pojawi na Ziemii :).
Trudne pytanie zadałeś, bo wydaje mi się, że Thanos pojawi się dopiero w pierwszej części Infinity War, aaale liczę na sceny po napisach, bo podobno mają być trzy
Bo tak było w komiksie, bo ktoś zginie na pewno, a innej odpowiedniej osoby do tego nie ma, bo i tak pewnie powróci
Równie dobrze mogą to zmienić i ukatrupić Iron Mana. Miałoby to taki sam wpływ na grupę Avengers jak i na wszystkie postacie...
Bo nie ma osoby w Civil War, która chciałaby aktualnie zabić Starka, przeciwnie jest z Capem, bo są dwie postacie zdolne do tego, które będą też w filmie
No nigdy nic nie wiadomo z tymi z Hoolywodu , ale myślę ze Stark nie zginie bo to jest tak jakby wizytówka MARVELA.Ale Cap nom nie wiem ale jak zginie w Infinity War na pewno wróci .:)
Może Vision padnie hehe al wątpię , bo jest stosunkowo nowym bohaterem .Ale hmm tak się zastanawiam czy N.Fury się pojawi na ekranie bo w obsadzie go brakuje . a druga sprawa rola G.Rossa czyżby jakiś epizod Hulka lub Czerwonego Hulka .:)
To by było bardzo ciekawe w komiksie był silniejszy od zielonego , ale co do Furrego ciekawe czy się pojawi w Civil War
Abomination też niby był silniejszy, a wiadomo jak skończył. Tak czy siak nadal byłby za Hulkiem. Możliwe, że on coś zdziała w sporze
No z Abominationem Hulk wygrał dzięki Betty według mnie bo inaczej by miał ciężej .Ale co nie zmienia fakt że na Ziemii silniejszego do niego nie ma , ale hmm np ciekawe jak by w walce z nim wyglądał np Thanos :)
Mówisz tylko o sile mam nadzieję, ja zamiast Thanosa, chciałbym Juggernauta, on mógłbym pokonać Hulka, podobno udawało mu się to
Juggernaut ma w sobie demona zniszczenia, który daje mu więcej mocy, im większych zniszczeń dokona itd, ale natomiast Hulk ma więcej siły, im jest bardziej wściekły. Johannesburg z A:AoU, nie ostałby się, tak jak po starciu Hulka z jego Busterem :D. Co do Thanosa, jego siła jest na tym samym poziomie, a Hulk zwiększa się. Na początku, miotałby Hulkiem jak szatan, ale im dalej w las... Hulk zacząłby dostawać w końcu przysłowiowej "kur*icy" może rekordowej w swojej "karierze", hm... sam nie wiem
No tak ale jak widać są istoty na Ziemi silniejsze od Hulka Juggernaut , Hercules a jednak Hulka ma etykietkę najsilniejsze istoty :)
W MCU tak, ale no w komiksach już nie, Thing dawał radę, ale do czasu, bo jest wytrzymały, tylko że, zdecydowanie za słaby. Na pewno będzie starcie Hulka z Thanosem, może nawet Groota z Hulkiem, co byłoby ciekawe
A według ciebie najsilniejsza istota w MARVELU , hmm Groot by został zniszczony przez Hulka według mnie .Jak go Drax prawie dość poturbował , ale myślę że Ronan by móguł z Hulkiem po sparować >:)
MCU Ronan, to cienka piczka jak dla mnie, a Groot niekoniecznie zostałby zniszczony, bo sam jest silny, może być ogromny, a nim hulk już by tak nie rzucał na wszystkie strony, jakby przytwierdził się korzeniami do gleby
No tak w sumie , a jak myślisz kto prócz Groota , Juger jeszcze by móguł z Hulkiem po sparować :)
Juger jest w stanie go pokonać, ale tylko on. No chyba, że Stark stworzyłby taką zbroję, której nie dałoby się zniszczyć tak łatwo jak poprzednie, mam na myśli, metal użyty do produkcji. Adamantium czy vibranium
Ale jego skóra jest z vibranium czyli ciężka do zniszczenia , umie latać itp ale Hulk to Hulk .A tak ci powiem w TYM Civil War , to ta drużyna Capitana słabiej wygląda przy drużynie Irona .Capitan co jedynie ma Scarlet Witch i Ant-mana , a Iron to wszyscy prawie kombinezony i super siły :)