Witam serdecznie. Jakiś czas temu założyłem temat z głosowaniem na najlepszego przeciwnika w MCU. Teraz wybierzmy tego NAJGORSZEGO - będzie z czego wybierać ;) Na oddanie głosu macie tydzień :)
LISTA VILLAINÓW MCU :
1. IRON MOGNER
2. RED SKULL
3. WINTER SOLIDER ( Dziewczyny, darujcie mi :( )
4. RONAN
5. LOKI
6. THANOS
7. THE OTHER
8. ALEXANDER PIERCE
9. JASPER SITWELL
10. ARNIM ZOLA
11. ABOMINATION
12. NEBULA
13. KORATH
14. MALEKITH
15. WHIPLASH
16. ALDRICH KILLIAN
17. TREVOR SLATTERY
18. LAUFREY
19. KURSE
20. DARREN CROSS/YELLOWJACKET
Zapraszam! :)
"Dziewczyny, darujcie mi :("
*mierzy zimnym wzrokiem* Hmmm. Napisałeś "Winter Soldier" a nie "Bucky Barnes" i na swoje szczęście użyłeś słowa "przeciwnik" a nie "villain", więc jest ci darowane. :>
Strucker - Jego również zapomniałem dodać.
Fisk, Purple Man - Uwzględniam jedynie postaci filmowe.
bez sensu pisałeś Thanosa bo jeszcze przeciwnikiem nie był ale dla mnie odpowiedź prosta
DARREN CROSS/YELLOWJACKET jest słaby komiczny nudny
Malekith był dobry tu zabrakło potencjału, a marvel na to cierpi bo nie potrafił go w drugiej fazie wykorzystać
kiepski Mandaryn, dobry ale bez potencjału Malekith mimo wszystko słaby Pierce, WS nie liczę bo on nie jest wrogiem, Znów dobry Ronan ale za mało potencjału, słaby ultron, jeszcze słabszy Yellowjactket.
w pierwszej fazie mimo wszystko nie było tak słabych wrogów, w dwóch pierwszych częściach Iron Man dostaliśmy porządnych wrogów, choć Whisplash miał za mało czasu, Red Skull najlepszy jak na razie, w pierwszej części Thora też dobry przeciwnik, Avengers wiadomo Loki lepiej być nie mogło. Więc co poszło nie tak w drugiej fazie?
Czyli Laufey w Thorze był dobry?
Ja nie wiem... Może Marvel chciał pokazać trochę z innej strony tych wrogów?
W 3 fazie będziemy mieć Zemo(lub Crossbonesa),Thanosa,dużo wrogów z Ragnoroka,jakiegoś wroga Spider-Mana,Dormammu(albo coś...),kogoś ze Strażników,Bad Anta(wróg Ant-Mana),KlawaKlawa... Oby ich nie zwalili.
NEBULA BYŁA FAJNA!
Mnie wyjątkowo irytuje Whiplash :P
Oj, a za Bucka już Cię tu chciałam napaść, ale jako "przeciwnik" mogę go zaakceptować, gdybyś napisał "czarny charakter"- wtedy radziłabym się strzec :P