Czy Marvel zamierza dać więcej postaci jak w komiksie czy wyśle na "wojnę" 9 osób?
Ma być Hawkeye, Tony Stark, Black Widow, Bucky, Steve, Spider Man, Black Panther, pewnie sporo będzie, jeszcze ponoć chyba blizniacy mają być.
Hulka nie będzie i Thora bo będą na jakieś planecie zapomniałem nazwy. Hulk w strażnikach galaktyki będzie.
Ant Man być może będzie.
Hulk miał być podobno wystrzelony w kosmos? A Thor chyba się przygotuje na Ragnaroka.
Najlepiej by było gdyby Marvel dał przynajmniej tych co byli w komiskie tzn. Punishera, Daredevil'a, Patriota, Namora, Captaina Marvela, Ms. Marvel, Yellowjacket, Wasp, jeśli ma prawa to She-Hulk, Powerman..
Człowieku jeszcze nie zrobili serialu Defenders.
Więc Powermana nie będzie.
Daredevil może się pojawi. Za kilka dni premiera odcinka o nim. MCU ma prawo do Punishera podobno ma być o tym serial.
Patriota także dadzą będzie po stronie Iron-Mana. Captaina Marvela? Pokażesz obrazek bo nie czaję.
Ms.Marvel być może dadzą bo aktorka pojawi się jako Ms.Marvel.
Pozostałych może dadzą,ale rozpoczeli już zdjęcia do Civil War więc tak szybko wszystkich aktorów nie znajdą.
Daredevil może się pojawi w Civil War
Szkoda, że Fox nie da swoich postaci.. Ale mam nadzieję, że Marvel da ich jak najwięcej bo w końcu o to chodzi bo Iron Man, Cap, Wdowa, Hawkeye, Black Panther, Winter Soldier, Spidey, Falcon to 8 osób plus Crossbones.
Jakby dali (tych najbardziej prawdopodobnych) Quicksilvera, Scarlet Witch, Ant-mana, Ms. Marvel i Daredevil'a to już 13.
Może ich dadzą.
Mogli by dać też Furego,Marie Hill,Coulsona,Doctora Stranga i Irona Patriota.
A co ty na to by dali Inhumans?
Mogli by też dać mutantów. Skoru bliźniaków zrobiono bez mutantów to czemu nie x-menami?
Szkoda że Fox i Disney nie mogą się dogadać.
Czy Coulsona to nie wiem czy Marvel go da, czy będzie się ograniczać do serialu. Fury raczej będzie o ile nie zginie. Strange ma w tym samym roku film to nie wiadomo.
Inhumans wątpie. W Agentach TARCZY niech sobie ich wprowadzają, ale myślę, że nie będą mieli większego znaczenia przed 2018. A pewnie film i tak będzie genezą.
Co do Defendersów. Premiera Civil War dopiero za rok to mogą dać przed serialem.
Myślę, że Fox się dogada, skoro już mają umowę na serial aktorski to film to kwestia czasu raczej, chociaż wolałbym ich zobaczyć w Infinity War :(. I F4 skoro robią reboot to czemu nie a Reed i Sue byli ważni w komiksie... Ale Hugh Jackman i tak kończy.. No, czas pokaże.
Jesice jones wątpie. Serial ma wyjść na jesień lub koniec lata.
Wtedy się skończą zdjęcia do civil war
Na spokojnie,przecież Harrego musieli podzielić na 2 części bo jednego filmu by nie zrobili tak długiego więc jeden na spokojnie powinien trwać przynajmniej 2,5 H
Co do serialu to był news, że w 2017 powstaje aktorski serial Marvel/20th Century Fox o X-menach.
Co do czasu trwania to jeśli tyle bohaterów jest w Age of Ultron a film trwa 2 godziny 40 minut, to Civil War myślę, że ok. tyle co pierwszy Hobbit.
A Infinity War myślę, że krócej, bo skoro dzielą na dwie części to raczej niedługi,
ant man bedzie w civil war i mlody spider man tez i martin freeman ktory nie wiadomo kim bedzie . ktorego dnia listopada bedzie 1 zwiastun lub przed jakim filmem bedzie czy bedzie przed star warsami 7 tak lub nie?