Na jednym plakacie Scarlett Witch widać twarz Quicksilvera. Myślicie, że może to być związane z jakimś powrotem Pietra, czy poprostu ,,chińczyki robią sobie z nas jaja,, ? Link do plakatu : https://www.instagram.com/p/BFJz1t_lfLK/
Zgadzam się z Netehor - przecież Marvel lubi zaskakiwać ! Mam nadzieję, że może jeszcze powróci, a jak nie to liczę, że Quicksilver z X-Menów uzupełni moją pustkę po Aaron'owym Quicksilverze.
Arrow'a polecała mi już jedna osoba i chyba w najbliższym czasie ,,skuszę,, się na obejrzenie co najmniej jednego odcinka.
A ja bardzo wsiąknęłam we Flasha i również gorąco polecam!
Najlepszy serial DC jaki oglądałam. :)
Dla mnie Flash już nie jest taki fajny, po ogarnięciu najpierw Arrowa czy Gotham które są takie mroczne, detektywistyczne bardziej. Flash jest za bardzo młodzieżowy i wszystko dzieje się w jednym miejscu prawie. I nigdy nie byłem jakims dużym fanem Barrego, może dlatego. Zawsze wolałem starszych bohaterów, bardziej poważnych
Bardzo bohaterski serial, chociaż przegadany troszkę. Sam Green Arrow przypomina mi Batmana nie wiem dlaczego :P no i złoczyńcy z Batka tam są też
Arrow mroczny? XD Zrobiła się z tego telenowela. Flash naprawdę stoi na poziomie i jest świetnie zrealizowany.
A jeśli ktoś chce czegoś mroczniejszego, to właśnie polecam Daredevila. Serial również zajebisty, trzyma klimat. ;)