no miejmy nadzieje ze wprowadza ten watek ze bucky zabil ojca starka moze w 2 sezonie agentki carter?
agentka carter jest zajefajna !
teoretycznie mogą coś wspomnieć o samym Bucky'm albo o jakimś zatargu Hydry ze Starkiem, ale chyba w czasie drugiego sezonu będzie jeszcze trochę za wcześnie, żeby Howard zginął- w końcu jeszcze się nawet Tony nie urodził :) a Agentka jest boska :D
Bo jest od x-menow. Tak samo z Quicksilverem. Nie rozumiem po co mieszaja dwa swiaty x-menow z avengersami. Mi sie to nie podoba
https://pl.wikipedia.org/wiki/Scarlet_Witch
Może dlatego, że była członkinią Avengers w komiksach? ;) wcale to nie jest bez sensu tylko jest to zgodne z pierwowzorem.
Sorry ale i tak mi sie to nie podoba :) Dla mnie jest mutantka a nie stworzona z jakichs testow. :) Zapewne znajda sie osoby hejtujace ale mam to gdzies, ja zdania nie zmienie :)
NO tak to prawda, ale w Avengersach Wanda i Pietro mają zupełnie inną geneze i to jest fajne. Poza tym oboje należeli do Avengers ( w komiksach) mi sie tam podoba i oboje dodali pewną swieżośc w filmach. Licze na to, że Wanda dotrwa do Avengers: infinity war :) Poza tmy WAnda jest bardzo ciekawą postacią i mam nadzieje, żep oakże na co ją stac :D
A ja wolalabym zeby ją usmiercili wtedy byloby ciekawiej. :) Moze tez dlatego nie lubie postaci bo nie podoba mi sie aktorka :)
No to ja ci gratuluje. Skoro nie lubisz postaci, bo nie podoba ci sie aktorka to juz jest twoj problem :) Dla mnie i wielu osob Elizabeth Olsen pasuje do roli Wandy :) Poza tym jej zdolności przydadzą się podczas walki z Thanosem.
Oczywiscie, ze wiem :) Lubie sarkazm :) ale lubie sie tez czepiac, wiec ciekawa jestem do czego dokladnie bil Twoj sarkazm :) ze nie lubie postaci bo aktorka mi sie nie podoba? Nie moge tak?
Można założyć, że Hydra traciła kontrolę nad WS kiedy przebywał za długo poza kriokomorą i wtedy zaczynał sobie przypominać różne rzeczy, wracały mu emocje i wspomnienia. Pewnie przypomni sobie o gazetach w butach i matce Steve'a sam, ale na pewno nie odzyska całej pamięci od razu, a Wanda po coś w "Civil War" jest i mam nadzieję, że nie tylko po to, żeby ładnie wyglądać. :)
Byłaby strata gdyby w filmie nie wykorzystali tego, że Scarlet Witch może pogrzebać Bucky'mu w głowie i wyciągnąć jakieś wspomnienie, które np. pomoże mu się wziąć w garść, bo nie będzie czuł się godzien walczyć u boku Capa czy coś w tym stylu.
W scenie po napisach w Ant Manie, widać jak WS jest uwieziony, nie mogą go kontrolować. Kapitan mówi, żeby powiedzieć Starkowi, ale Falcon mówi, że on napewno w to nie uwierzy. Następnie mówi, że kogoś zna kto mógł pomoc i jest napis Ant Man powróci.. w Trailerze mamy podobna scenę i już mu zaczyna mówić o przeszłości, wiec raczej w to będzie zamieszany tylko Ant Man.
https://www. youtube. com/watch?v=Y3gvlq03JXM