Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

Captain America: Civil War
2016
7,5 187 tys. ocen
7,5 10 1 186604
7,4 59 krytyków
Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów
powrót do forum filmu Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

Czyli jeśli dobrze sobie przetłumaczyłem to to nie będzie walka team Cap vs Team Iron Man jako final battle tylko Avengers vs Hydra

użytkownik usunięty
Zartanxxx

No i git nie ukrywam że szybkie pokonanie Hydry w Czas Ultrona mnie zawiodło

Pytanie czy Helmut Zemo będzie lepszym przywódcą niż Red Skull i Wolfgang VS

użytkownik usunięty
Zartanxxx

Red Skull nic nie przebije według mnie

Ja stawiam że Zemo będzie lepszy i na to liczę plus jego prywatny ochroniarz w postaci Crossbonesa już z maską, boże a tu równiutki jeszcze rok czekania...

użytkownik usunięty
Zartanxxx

Ja na to liczę bo ci z Age ultron mnie zawiedli

Aż tak? Co Ci się nie podobało w filmie ?

użytkownik usunięty
Zartanxxx

Zbyt szybkie pokonanie Hydry a potem pod koniec nawalanka bezmyślna czułem się jak by to była walka w pierwszej części ale oczywiście nie są to minusy które są złe po prostu dziwnie to wyglądało :)

ocenił(a) film na 10

Na Hydre chyba im zbraklo czasu :)

użytkownik usunięty
paula0fm

Hydra ma pierwsze 10 minut w filmie według mnie czas dobry ale coś im łatwo poszło że tak szybko ich pokonali

Fakt,ale spokojnie w Civil War będziesz miał Hydry a Hydry

użytkownik usunięty
Zartanxxx

No właśnie dlatego się nie złoszczę ale w sumie też to Avengers czas ultrona a nie czas Hydry więc tłumaczę sobie tak to miało być

No dokładnie tak, zresztą jeśli wierzyć scenariuszowi Civil War to armia Hydry będzie korzystać z broni wykonanej z Vibranium więc naprawdę będzie się działo i coś czuję że wtedy poznamy prawdziwą potęgę Hydry

użytkownik usunięty
Zartanxxx

I taką mam nadzieję ! Póki co jeśli chodzi o potęgę Hydry to na razie wykazał sie Red Skull, Pierce nic szczególnego nie pokazał, a ci z age ultron zbyt szybko zostali pokonani

Red Skull tak,Pierce nie a Wolfgang nic nie pokazał bo został rozjechany od razu

użytkownik usunięty
Zartanxxx

No dokładnie, ciekawy jestem czy ta spekulacja że Red Skull ma wrócić w infinity war okaże się prawdą? W końcu Thanos ma nie być jedynym wrogiem, a o Red Skull coś wspominali liczę na to.